Volvo Trucks

België

×

Maatregelen COVID-19 Volvo Trucks Belux en dealers

De Covid-19 pandemie heeft gevolgen voor iedereen, van onze families, tot onze bedrijven, uw chauffeurs, onze zorgverleners, … Volvo Trucks en uw concessiehouder willen u graag zo goed mogelijk blijven ondersteunen.
Volvo Trucks

We volgen de aanbevelingen van de overheid teneinde de gezondheid van onze klanten, partners en werknemers te beschermen en om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Onze medewerkers ondersteunen
De medewerkers van Volvo Trucks Belux en de dealers werken waar mogelijk van thuis. U kunt hen bereiken via GSM, mail en webmeetings. In de werkplaatsen gelden er strikte hygiëne- en afstandsmaatregelen.

Uptime voor klanten verzekeren
Alle dealers hanteren strikte maatregelen. De meeste werkplaatsen zijn gesloten, maar u kunt nog wel bij hen terecht voor heel dringende zaken, zoals depannages en dringende herstellingen aan voertuigen die nodig zijn om de vitale diensten in de samenleving te garanderen (vb. brandweer, bedrijfsvoertuigen voor de voedingsindustrie, …).
Contacteer uw dealer om de specifieke maatregelen te kennen.

Belangrijke informatie nieuwe modellen
De wereldwijde truckindustrie en haar toeleveranciers hebben hun activiteiten beperkt. De reden hiervoor zijn de maatregelen die landen hebben genomen om de verspreiding van het Corona-virus te vertragen. Als gevolg hiervan is de verkoopstart van onze nieuwe truckmodellen (Volvo FH, FH16, FM en FMX) uitgesteld tot september. De huidige modellen blijven het hele jaar verkrijgbaar. Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

Bedankt voor uw begrip. Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Voor meer informatie contacteer:

Karen Schulpzand
PR Manager, Volvo Trucks Belux
Email: karen.schulpzand@volvo.com
Tel: +32 2 482 53 54

Volvo Trucks levert een totaalpakket van transportoplossingen voor professionele en veeleisende klanten, met een volledig assortiment van zware tot middelzware trucks. Klanten worden ondersteund via een sterk internationaal netwerk met meer dan 2100 servicepunten in meer dan 130 landen. Volvo trucks worden in 14 landen geassembleerd. In 2019 leverde Volvo wereldwijd meer dan 131.000 trucks af. Volvo Trucks maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group biedt bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service. Volvo Trucks kernwaarden zijn kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

In België is Volvo Trucks marktleider in het segment zware trucks. Er zijn 30 verkoops- en servicepunten in België en Luxemburg. Volvo Trucks in Gent is ’s wereld eerste CO2 neutrale automotive fabriek en is de grootste assemblagefabriek van Volvo Trucks, gespecialiseerd in zware vrachtwagens en cabines.