Trucks

GEGEVENSBEHEEROVEREENKOMST

Dit gedeelte bevat informatie en links naar uw Gegevensbeheerovereenkomst (de “DMA” of “Overeenkomst”)

De Gegevensbeheerovereenkomst is de overeenkomst voor het gebruik van voertuiggegevens en moet door de klant worden ingevoerd om Connected Services te leveren.

Voor klanten die zich registreren via Volvo Connect worden de gebruiksvoorwaarden van een gebruiker gekoppeld aan de ondertekening van de DMA.

Als u als klant de DMA wilt annuleren of als u vragen hebt over de DMA, neem dan contact op met de verkooporganisatie bij een erkende Volvo-dealer.

Wilt u de services en de DMA-overeenkomst annuleren?
 

Als u de Gegevensbeheerovereenkomst en de services wilt annuleren, vul dan het onderstaande formulier in, onderteken het en stuur een gescande kopie naar uw dealer.

Neem voordat u dit doet contact op met de verkooporganisatie bij een erkende Volvo-dealer.

Verkoopt u het voertuig - verandering van eigenaar
 

Als u uw voertuigen overdraagt (verkoopt of anderszins van eigenaar verandert), hebben we uw steun nodig om de nieuwe eigenaar op de hoogte te brengen dat deze de Gegevensbeheerovereenkomst met Volvo Truck Corporation moet ondertekenen. Als de nieuwe eigenaar niet heeft bevestigd dat hij deze overeenkomst heeft ondertekend, vul dan het onderstaande formulier in, onderteken het en stuur een gescande kopie naar: connected.services@volvo.com

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.