Trucks

Alles wat u nodig heeft op één plek

Volvo Connect biedt u een compleet overzicht van de belangrijkste informatie voor uw bedrijf, plus directe toegang tot een reeks toonaangevende services, allemaal handig verzameld op één plek met één veilige login.

Volvo Connect is een wagenparkbeheersysteem voor vrachtwagens en uw toegang tot de digitale services van Volvo Trucks. U krijgt er toegang tot krachtige tools waarmee u voertuigprestaties kunt volgen, onderhoud kunt plannen en productiviteit kunt verhogen - allemaal op één plek. Of u nu met uw eigen voertuig rijdt of een heel wagenpark beheert, Volvo Connect biedt de services en ondersteuning om uw transportactiviteiten nog winstgevender te maken. Overal, altijd.

 

Lees hieronder meer over Volvo Connect-services. U kunt ook een bezoek brengen aan Volvo Connect Marketplace of contact opnemen met uw plaatselijke dealer voor meer informatie.

Heeft u Volvo Connect nog niet?

 

Neem contact op met uw dealer om u aan te melden

Uw beschikbaarheid

Behoud de controle en geniet van de gemoedsrust doordat u weet dat uw voertuigen in goede conditie zijn en klaar zijn voor het werk. Volvo Connect geeft u toegang tot een reeks services die uw beschikbaarheid verhogen. Krijg een overzicht van de status van al uw bedrijfsmiddelen, inclusief waarschuwingen. Bekijk uw volledige onderhoudsgeschiedenis en geplande onderhoudsbeurten. Eenvoudige rapportage over problemen met betrekking tot uw bedrijfsmiddelen. En meer.

Uw productiviteit

Krijg informatie die u sterker maakt en waarmee u de concurrentie voor blijft. Volvo Connect omvat services voor wagenparkbeheer zoals Positioning, waarmee u een overzicht in realtime krijgt van de positie en status van elk voertuig, zodat u uw voertuigen en transportgerelateerde bedrijfsmiddelen makkelijk kunt volgen.

Uw prestaties

Bekijk het grote geheel in detail, voor een efficiënt, centraal gecoördineerd en productief bedrijf. Met Volvo Connect krijgt u toegang tot prestatiebevorderende diensten zoals Fuel & Environment, waarmee u het brandstofverbruik doorheen de tijd gemakkelijk kunt opvolgen. Het geeft chauffeurs ook handige tips om hun vaardigheden op het gebied van brandstofbesparing te verbeteren.

Uw gehele bedrijf ondersteunen

Volvo Connect is ontworpen om u meer mogelijkheden te bieden. U krijgt toegang tot toonaangevende services wanneer, waar en hoe u ze nodig hebt. Zo simpel is het.

 

De schone en intuïtieve interface is gemakkelijk te navigeren. Zodra u inlogt, krijgt u een overzicht van de informatie en diensten die voor u het belangrijkst zijn. Met slechts enkele muisklikken kunt u meer gedetailleerde informatie zien. Volvo Connect is flexibel en aanpasbaar en kan worden afgestemd op uw behoeften en voorkeuren. Aan u de keuze.
 

Klaar om aan de slag te gaan?
 

Neem contact op met uw dealer

Dit is Volvo Connect

Portal voor klanten

Om toegang te krijgen tot alle mogelijkheden van de services van Volvo Connect en deze volledig te benutten, hoeft u alleen maar in te loggen op de Volvo Connect-portal. Gebruikers krijgen toegang op basis van rollen. Wanneer u dus inlogt, geeft een gepersonaliseerd dashboard u een compleet overzicht van de informatie en diensten die het meest relevant zijn voor uw specifieke rol. Dat komt iedereen ten goede – van voertuigeigenaren en wagenparkbeheerders tot chauffeurs, dispatchers en beheerders.

 

Marketplace

Via de Digital Services Store krijgt u eenvoudig toegang tot Marketplace. Hier vindt u digitale services van Volvo Trucks en geselecteerde partners. Vanuit de marktplaats kunt u rechtstreeks services bestellen en activeren. En dit zullen er steeds meer worden.

Portal voor ontwikkelaars

Met de portal voor ontwikkelaars blijft Volvo Connect zichzelf in de toekomst verbeteren. Hier verwelkomen we nieuwe en innovatieve services die zijn ontwikkeld door geselecteerde gespecialiseerde partners en anderen.

Groeit met u mee

Ontwikkel uw bedrijf met een dynamische interface die met u meegroeit. Met Volvo Connect beschikt u nu al over belangrijke services die uw bedrijf efficiënter maken en ontwikkelen. Maar dit is nog maar het begin. Kijk uit naar nieuwe digitale services waarmee uw bedrijf in de voorhoede kan blijven.

Neem contact op

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u een vraag over een service? Uw plaatselijke dealer kan daarbij helpen.