Trucks

Een man met een tablet staat bij een raam en kijkt neer over zijn wagenpark

Wagenparkbeheer

 

Blijf de concurrentie voor met onze op maat gemaakte Connected Services. Met behulp van uw voertuig- en wagenparkgegevens helpen ze uw papierwerk te verminderen, de informatiestroom te verbeteren en al uw activiteiten te optimaliseren.
 

De mogelijkheden zijn eindeloos. U zult het gemakkelijker vinden om uw wagenpark en transporten te beheren. Bespaar brandstof. Houd de gezondheid van uw voertuigen in de gaten. En nog veel meer. Bovendien kunt u dat allemaal doen in Volvo Connect, de interface voor uw digitale services. Dat draagt bij aan meer efficiënte en winstgevende dagelijkse activiteiten - en de gemoedsrust om u te concentreren op wat echt belangrijk is: voor uw klanten zorgen.

Waarom services voor wagenparkbeheer

  • Verbeterde informatiestroom
  • Maximale beschikbaarheid
  • Bespaar brandstof
  • Maximaal laadvermogen en kilometerstand
  • Minder papierwerk
  • Competitief blijven 

Volvo Connect

Rijdt u met uw eigen truck rijdt of beheert u een wagenpark? Er is nu een centrale interface voor alle essentiële aspecten van uw bedrijf. Op één plek, met één login en één weergave. Volvo Connect is de interface voor uw digitale services. Het is als het ware een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken.

Aanbevolen services

Informatie over voertuigen

Krijg direct inzicht in uw hele wagenpark en bekijk de huidige status van elk voertuig in real-time - met slechts één muisklik. Functies omvatten een compilatie van alle voertuigen en opleggers en de status ervan; informatie over wettelijke inspecties (indien beschikbaar); bandenspanningscontrole, waarschuwingen, waarschuwingen en meldingen voor verschillende gebeurtenissen; en de mogelijkheid om functies toe te voegen, zoals het downloaden van tachograafgegevens.

Volvo Connect-app

De kracht van Volvo Connect in de palm van uw hand. Toegang tot krachtige tools voor analyse, informatie over bedrijfsmiddelen en rijtijden; meerdere wagenparken beheren; en instant messages versturen - allemaal vanuit één intuïtief, gebruiksvriendelijk dashboard.

Werkplaatshistoriek

Workshop History is een snelle en gemakkelijke manier om uw voltooide werkplaatsbezoeken bij te houden. Zoek op datum, contract, dealer, factuur of garantie om details te vinden over het uitgevoerde werk en de reden van het bezoek.

Logboek

Verminder uw papierwerk en stroomlijn uw workflow. Met het logboek kunnen chauffeurs alle problemen met voertuigen, opleggers en andere bedrijfsmiddelen digitaal rapporteren, zodat de wagenparkbeheerder ze onmiddellijk kan bekijken en afhandelen. Meldingen kunnen op basis van urgentie worden bekeken en chauffeurs kunnen ook zien of een melding al is gelogd om dubbele melding te voorkomen.

Communicatie met wagenpark

Gebruik de ingebouwde functie in Volvo Connect voor gesprekken tussen gebruikers, inclusief chauffeurs die de Volvo Connect-app gebruiken. U kunt zelfs locatiegegevens, afbeeldingen en bestanden aan uw instant messages toevoegen.

Data Access

Met Data Access kunt u informatie van uw Volvo-voertuigen delen met andere systemen voor wagenparkbeheer. Dit geeft u de flexibiliteit om ongeacht het platform efficiënt te werken met wagenparkbeheer.

NEEM CONTACT OP MET UW DEALER

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.