Trucks

Volvo Service Contracten

Van gepland onderhoud tot de garantie van 100% inzetbaarheid: een Volvo service contracten houdt u op de weg. Minder onverwachte stilstand, de totale eigendomskosten en een verbetering van de operationele controle zorgen ook voor betere resultaten.

Kies uw ondersteuningsniveau:

Real Time Monitoring
Gold
Maximale beschikbaarheid – alle reparaties en preventief onderhoud
  Uptime Services (optioneel)
  Connected Service Planning
  Onderhoud & Controles
  Reparaties aan de aandrijflijn
  Reparaties buiten de aandrijflijn
  Slijtagecomponenten
  Real Time Monitoring
Meer informatie
Blue
Preventief onderhoud en een serviceplan op basis van het daadwerkelijke gebruik van uw truck
  Uptime Services (optioneel)
  Connected Service Planning
  Onderhoud & Controles
Meer informatie
Uptime Care
Een serviceplan gebaseerd op het daadwerkelijke gebruik van uw truck
  Uptime Services (optioneel)
  Connected Service Planning
Meer informatie

Connected Service Planning

De ingebouwde connectiviteit van uw truck wordt gebruikt om bepaalde componenten op afstand te controleren op slijtage. Wij nemen proactief contact met u op en gebruiken de gegevens van de truck om uw onderhoudsschema te optimaliseren.

Real Time monitoring

Tegenwoordig is elke Volvo truck uitgerust met de meest geavanceerde telematica- en diagnosesystemen van de sector. In combinatie met de nieuwste connectiviteitstechnologie kan Volvo Trucks kritieke componentgegevens op afstand en in real-time monitoren en analyseren, en voorspellen wanneer een storing zal optreden. De gegevens worden verzonden naar een Volvo Trucks International Uptime Center waar ze worden verwerkt en geanalyseerd. Eventuele waarschuwingen worden doorgegeven aan de eigen dealer, of via een nationaal Uptime Center, zodat zij preventieve actie kunnen ondernemen voordat er een storing optreedt. Momenteel is Real Time Monitoring als optie in het Volvo Gold Contract beschikbaar in België en de meeste Europese landen.

Bekijk hoe Real Time Monitoring en uptime-services uw voertuig op de weg houden

Reken op Volvo-technici

Reken op onze gecertificeerde Volvo-technici om uw truck in optimale conditie te houden. We hebben de kennis, het volledige assortiment Volvo-gereedschappen en alle benodigde diagnose- en databasesystemen om uw werkplaatsbezoek zo efficiënt mogelijk te maken. En we maken altijd gebruik van originele Volvo-onderdelen.

Goed voor uw truck

Om uw trucks in een optimale conditie en zo winstgevend mogelijk te houden, wordt deze onderhouden door gecertificeerde Volvo techniekers. Ze beschikken over een volledig assortiment Volvo gereedschappen en alle benodigde diagnoseapparatuur en databasesystemen. Ze maken uitsluitend gebruik van originele Volvo onderdelen. En om uw bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, streven ze ernaar de werkzaamheden uit te voeren wanneer u dat het beste uitkomt. 

 

Welk contract past het beste bij u?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer heeft de antwoorden. Loop even binnen of bel hem op om met uw onderhoudsschema te starten.