Volvo Trucks

België

×

Volvo onderhoudscontracten

Van gepland onderhoud tot de garantie van 100% inzetbaarheid: een Volvo onderhoudscontract houdt u op de weg. Minder onverwachte stilstand, de totale eigendomskosten en een verbetering van de operationele controle zorgen ook voor betere resultaten.

Goed voor uw truck

U kunt rekenen op onze gecertificeerde Volvo-technici om uw voertuig in optimale conditie te houden en uw werkplaatsbezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Omdat we de kennis, het volledige assortiment aan Volvo-gereedschappen en alle benodigde diagnose- en databasesystemen in huis hebben. En we maken altijd gebruik van originele Volvo-onderdelen. 

Goed voor uw truck

Om uw trucks in een optimale conditie en zo winstgevend mogelijk te houden, wordt deze onderhouden door gecertificeerde Volvo techniekrs. Ze beschikken over een volledig assortiment Volvo gereedschappen en alle benodigde diagnoseapparatuur en databasesystemen. Ze maken uitsluitend gebruik van originele Volvo onderdelen. En om uw bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, streven ze ernaar de werkzaamheden uit te voeren wanneer u dat het beste uitkomt. 

Real Time Monitoring
 

Tegenwoordig is elke Volvo truck uitgerust met de meest geavanceerde telematica- en diagnosesystemen van de sector. In combinatie met de nieuwste connectiviteitstechnologie kan Volvo Trucks kritieke componentgegevens op afstand en in real-time monitoren en analyseren, en voorspellen wanneer een storing zal optreden. De gegevens worden verzonden naar een Volvo Trucks International Uptime Center waar ze worden verwerkt en geanalyseerd. Eventuele waarschuwingen worden doorgegeven aan de eigen dealer, of via een nationaal Uptime Center, zodat zij preventieve actie kunnen ondernemen voordat er een storing optreedt. Momenteel is Real Time Monitoring als optie in het Volvo Gold Contract beschikbaar in België en de meeste Europese landen.

Bekijk hoe Real Time Monitoring en uptime-services uw voertuig op de weg houden

Kies het contract dat bij u past

Een onderhoudsschema afgestemd op uw voertuig

Een goed onderhoudsschema houdt rekening met het werkelijke gebruik en de conditie van uw voertuig. 

Welk contract past het beste bij u?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer heeft de antwoorden. Loop even binnen of bel hem op om met uw onderhoudsschema te starten.