Trucks

Diagnose Technieker Volvo Truck Center Kampenhout

Introductie

Het zijn opwindende tijden om in de automobielsector te werken! De race naar autonome en elektrische vrachtwagens en connected services verandert het gehele competitieve landschap. Innovatieve bedrijven die nieuwe technologieën durven invoeren, vlot nieuwe business models aanwenden en op een constante basis willen veranderen, zullen uiteindelijk de winnaars zijn. De Volvo Groep is zulk bedrijf en ook in haar Truck Centers werken we allen mee aan deze fantastische uitdagingen.
In de Truck Centers verkopen, onderhouden en herstellen we trucks, bussen en trailers, werken we met originele Volvo onderdelen volgens de beste Volvo methodes en bieden we een groot gamma diensten aan.
We werken met energie, passie en respect voor het individu. 

Ontmoet jouw team

Het technisch team van het Truck Center wordt aangestuurd door de werkplaatsleider. Het bestaat uit 3 teams van techniekers die instaan voor het onderhouden en herstellen van Volvo trucks, bussen en trailers. Elk van deze teams wordt begeleid door een ploegbaas

Jouw ideale job?

Het is jouw verantwoordelijkheid om correcte diagnoses te stellen voor problemen bij vrachtwagens en bussen.
Je houdt ook wel van variatie in jouw job, want als gepassioneerd technieker heb je ook interesse om onderhouden en herstellingen uit te voeren aan Volvo vrachtwagens en bussen, uitgerust met de meest moderne technologiën.

Jouw taken zijn:

·        Het uitvoeren van diagnoses

·        Het analyseren van storingen en ze vlot oplossen.

·        Onderhouden en herstellingen uitvoeren

·        Je wordt betrokken bij introducties van nieuwe installaties, processen en modellen zodat je ook hierin bijblijft

Wie zijn honger niet gestild krijgt wat techniek betreft, krijgt bij ons alle mogelijkheden om zich verder te bekwamen of mee te bouwen aan het team dat zich specialiseert in hybride, elektrische en/of motoren aangedreven door LNG / CNG.


Met andere woorden kan een eerste stap in ons Truck Center, mits de nodige opleidingen, leiden naar een volgende stap tot Key Technician of een commerciële of leidinggevende functie.

Zijn wij ‘the perfect match’?

·        Je hebt een technisch diploma in Autotechniek / Electromechnica of gelijkwaardig door ervaring

·        Polyvalent inzetbaar (mechanica, electriciteit,...)

·        Kennis van voertuigelektronica

·        Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen

·        Teamplayer die nauwkeurig en efficiënt werkt

·        Zeer goede kennis van het Nederlands en/of het Frans is een must

Bijna Overtuigd?

We bieden je de kans om een boeiende carrière uit te bouwen bij een solide marktleider. We bieden je een collegiale, informele sfeer en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijke verloning naar gelang jouw kennis en ervaring aangevuld met een interessant pakket aan extra-legale voordelen.

Dit is jouw moment om te stralen

Herken je jezelf in dit profiel, zorg dan dat jouw kandidatuur in het oog springt!
Stuur jouw CV + motivatie naar HR Volvo Truck Centers via hrvtc@volvo.com