Volvo Trucks

België

×

Houd van uw werk

JOBS bij Volvo Trucks OF EEN VOLVO TRUCK DEALER


Uw werk neemt een groot deel van uw leven in beslag. We hoeven u vast niet te vertellen dat een stimulerende werkomgeving essentieel is voor uw welzijn. Volvo Trucks en de Volvo Trucks dealers bieden een werkomgeving waarin medewerkers hun vaardigheden, kennis en creatieve talenten kunnen ontplooien en een actieve rol kunnen spelen in de ontwikkeling van het bedrijf. En waarom zouden we dat niet doen, als we weten dat uw vaardigheden, betrokkenheid en enthousiasme een essentieel onderdeel vormen van ons succes?
Bent u er klaar voor om uw talent en enthousiasme met ons te delen?

Vacatures Volvo Group Belgium - Gent

Vanaf 4 mei verhoogt de Volvo Trucks fabriek in Gent haar productie om tegemoet te komen aan een tijdelijke meervraag naar Volvo vrachtwagens. Hierdoor zullen een 200 extra medewerkers aan de slag kunnen in de Gentse vestiging van Volvo Trucks.

Solliciteren kan heel eenvoudig door een sms te sturen naar 3370 of via www.volvovacatures.be (AG0 jobs) of via www.werkenbijvolvo.be(Synergie).

Bij Volvo Group zijn regelmatig vacatures in productie, logistics, parts, IT, ...
Bekijk alle vacatures voor Volvo Group Belgium >

Vacatures Volvo Trucks & Bus Belux - Brussel

Field Service Engineer
Als Field Service Engineer bouw je persoonlijke lange termijnrelaties uit met de Volvo Truck Dealers en hun klanten en  zorg je voor een efficiënte interface tussen Volvo Trucks Belux en de Volvo Truck Dealers. Hiervoor bezoek je op regelmatige basis het dealernetwerk om op die manier de technisch commerciële service sales relaties te behartigen. Finaal draag je de eindverantwoordelijkheid voor de adequate behandeling en oplossing van technisch en commerciële dossiers.
Bekijk de vacature >

Director Service Market
To lead the Service Market Trucks processes and activities of Volvo Trucks in Belux. To provide accurate support, analyses and challenges in the area of Service, Parts, Total Offer, and Dealer Processes. To show active leadership, coordination and general direction to reflect the Volvo Values and promote the Brand’s Mission, Vision and Wanted Position statements.
Read the vacancy >

Zin in een boeiende job bij Volvo Trucks Belux in Brussel? Mail ons uw CV en sollicitatiebrief 

Vacatures Volvo Truck Center

Parts Advisor
Als parts advisor verzorg je alle ontvangsten, interne verplaatsingen en opslag van goederen op een zo efficiënt mogelijke wijze en ben je verantwoordelijk voor het neerzetten van een uitstekend georganiseerd magazijn. Daarnaast zorg je ervoor dat alle onderdelen tijdig aanwezig zijn zodat de techniekers op het geplande tijdstip met het onderhoud en/of de herstelling van de truck/bus kunnen starten.
Bekijk de vacature >

Zin in een boeiende job bij Volvo Truck Center? Mail ons uw CV en sollicitatiebrief >

S'informer sur les opportunités de carrière chez Volvo Trucks.