Trucks

Veiligheid van chauffeurs verbeteren en ongevallen voorkomen

Met de Safety-service in Volvo Connect kunt u het gedrag van chauffeurs opvolgen en analyseren om de veiligheid van uw wagenpark te verbeteren en de kans op ongevallen te verkleinen. Dit zal ook slijtage verminderen, het brandstofverbruik verbeteren en vooral onze wegen zo veilig mogelijk maken. Voor iedereen.

Belangrijkste voordelen

Veiligheid van chauffeurs analyseren en verbeteren.

Meldingen over veiligheidsgebeurtenissen ontvangen.

Brandstofverbruik verbeteren.

Slijtage verminderen.

Kans op ongevallen verkleinen.

Reputatie van uw bedrijf beschermen.

Lees hieronder meer over de Safety-service. U kunt ook een bezoek brengen aan Volvo Connect Marketplace of contact opnemen met uw plaatselijke dealer voor meer informatie. 

Heeft u Volvo Connect nog niet?
 

Neem contact op met uw dealer om u aan te melden

Uitgelichte Safety & Security-service


Safety

Safety & Security gaat om meer dan alleen het beschermen van vrachtwagenchauffeurs en andere weggebruikers bij een ongeval. Het gaat er in de eerste plaats om ongelukken te voorkomen. De Safety-service in Volvo Connect biedt een op feiten gebaseerde basis voor veiligheidsanalyses en chauffeurstrainingen. De service registreert het gedrag van de chauffeur, zoals bruusk remmen en accelereren, evenals de tussenkomst van actieve veiligheidssystemen om een incident of ongeval te voorkomen. Zo kunnen wagenparkbeheerders en chauffeurs verbeterpunten identificeren en bijdragen aan veiliger transport, terwijl het brandstofverbruik wordt verlaagd en slijtage wordt verminderd.

Safety voor Volvo Connect

Uitgelichte Volvo Connect-services

Neem contact op

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u een vraag over een service? Uw plaatselijke dealer kan daarbij helpen.