Met Fuel & Environment kunt u besparingen realiseren en de CO2 verlagen

Fuel & Environment

Welke chauffeur rijdt het zuinigst? En wie heeft training en ondersteuning nodig? De service Fuel & Environment bespaart u veel tijd bij het analyseren van de voertuig- en chauffeursgegevens, geeft aan waar besparingen mogelijk zijn en helpt u de CO2-uitstoot te verlagen.

Begin te besparen met Fuel & Environment
Hiermee kunt u de juiste chauffeur voor de juiste taak kiezen

Driver Times

Dynafleet helpt u voortdurend op de hoogte te blijven van de chauffeursactiviteiten. Zie welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht. Krijg proactief waarschuwingen om te voorkomen dat u de rijtijdenwet overtreedt. En beperk administratietijd door tachograafgegevens automatisch te downloaden.

Lees meer over Driver Times
Positioning: houdt u op de hoogte

Positioning

Geen telefoontjes of giswerk meer. De service Positioning vertelt u precies wat u moet weten. Van de positie van de truck (op straatniveau) tot gedetailleerde informatie over de chauffeur, de snelheid van de truck, de lading en het type voertuig. Gebruik deze service ook voor een betere planning en navigatie en zo een winstgevendere bedrijfsvoering.

Ontdek de service Positioning
Snel, veilig en rendabel

Messaging

Messaging biedt de zekerheid dat het kantoor altijd contact kan opnemen met de truck. Snel, veilig en kostenefficiënt. De service voorkomt dure misverstanden en geeft de chauffeurs de nodige informatie voor een betere besluitvorming onderweg. U kunt zoveel communiceren als u wilt; ongeacht de locatie van de truck.

Ontdek de service Messaging

Zo werkt het

Een compleet systeem, voor elke truck van elk merk

Dynafleet biedt u toegang tot unieke en zeer nuttige informatie over uw Volvo-truck. Maar Dynafleet kan ook worden ingebouwd in elk ander truckmerk, waardoor u eenvoudig een gemengd wagenpark kunt beheren.

De vier Dynafleet-services kunnen in elke combinatie worden geactiveerd. Elke service is beschikbaar tegen een vast maandbedrag, met inbegrip van internationale communicatieroaming.

Eenvoudig te monteren

De Dynafleet-hardware wordt af fabriek geïnstalleerd of kan achteraf worden ingebouwd door uw Volvo Trucks-dealer. Aanvullende software is niet nodig. Meld u simpelweg aan bij de Dynafleet-webportal voor toegang tot de gegevens over uw wagenpark. Of maak gebruik van uw smartphone of tablet om overal updates te kunnen ontvangen.

Informatie en opslag

Informatie over het voertuig en de chauffeur wordt naar de database van Dynafleet verzonden. Hier wordt de informatie geanalyseerd en in overzichtelijke rapporten aan u gepresenteerd. Uw kantoor en uw chauffeur kunnen communiceren via tekstberichten. Het is ook mogelijk om uw bestel- of factureringssystemen in Dynafleet te integreren.

VT

Het perfecte pakket

Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan u helpen bij het vinden van het Dynafleet-pakket dat het beste bij u en uw bedrijf past.

Vind de dichtstbijzijnde dealer