Trucks

Blijf de concurrentie voor met onze op verbonden Fleet Management-services

De mogelijkheden zijn eindeloos. U zult het gemakkelijker vinden om uw wagenpark en transporten te beheren. Bespaar brandstof. Houd de gezondheid van uw voertuigen in de gaten. En nog veel meer. Via de Volvo Connect-portal heeft u toegang tot het volledige scala aan digitale services. Het resultaat zijn meer efficiënte en winstgevende dagelijkse activiteiten - en de gemoedsrust om u te concentreren op wat echt belangrijk is: voor uw klanten zorgen.
 

Heeft u Volvo Connect nog niet? Vraag uw dealer om uw account op te zetten.

Belangrijkste voordelen

Ongeplande stilstand voorspellen en voorkomen.

Brandstof- en energieverbruik reduceren.

Wetgeving naleven.

Uw bedrijfsmiddelen opvolgen en beheren.

Informatiestroom verbeteren.

Minder papierwerk.

Hieronder vindt u meer informatie over Fleet Management-services. U kunt ook een bezoek brengen aan Volvo Connect Marketplace of contact opnemen met uw plaatselijke dealer voor meer informatie.

 

Log in bij Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect is een portal die u toegang geeft tot digitale services, documenten en tools die de winstgevendheid van uw transportbedrijf vergroten. Vraag gewoon uw dealer om uw account op te zetten. En log in om een wereld van services te ontdekken waarmee u een stap voor kunt blijven.

 

Meer informatie 

Uitgelichte Fleet Management-services

Uptime

Onze verbonden Uptime-services houden uw bedrijf in beweging. U kunt uw banden, accu's en andere kritieke componenten in realtime bewaken om ongeplande stilstand te voorspellen en te voorkomen. Optimaliseer werkplaatsbezoeken met een onderhoudsschema dat is afgestemd op het daadwerkelijke gebruik van uw voertuig. Daarbij krijgt u de klok rond pechverhelping, waar u ook bent.


Uptime-services

Fuel & Energy Efficiency

Onze Fuel & Energy Efficiency-services helpen u het brandstof- of energieverbruik te verminderen, kosten te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Of het nu gaat om het opvolgen van de prestaties van uw wagenpark en chauffeurs om manieren te vinden om de efficiëntie te verbeteren, of het automatisch optimaliseren van uw snelheid en schakelen om brandstof te besparen.


Fuel & Energy Efficiency

Compliance & Data

Onze Compliance & Data-services verlichten de last van het bijhouden van gegevens en maken het eenvoudiger om aan wettelijke vereisten te voldoen. Ze helpen u te voldoen aan de wetgeving inzake rij- en rusttijden. Maken tachograafgegevens veilig en beschikbaar om op aanvraag te downloaden. En zorgen ervoor dat u informatie van uw voertuigen kunt delen met andere systemen voor wagenparkbeheer.


Compliance & Data

Neem contact op

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u een vraag over een service? Uw plaatselijke dealer kan daarbij helpen.