Trucks

Volvo Selected 
Kies een tweedehands voertuig waarop u kunt vertrouwen


Een voertuig kopen is een grote investering. U moet er zeker van zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wanneer u een Volvo Selected-voertuig kiest, weet u dat deze grondig is getest om te voldoen aan dezelfde strenge kwaliteits-, prestatie- en veiligheidsnormen die we van onze nieuwe voertuigen eisen. Omdat elk detail telt.


U kunt rekenen op dezelfde ondersteuning als toen het voertuig nieuw was. Onze gecertificeerde technici gebruiken alleen originele Volvo-onderdelen en hebben toegang tot alle gespecialiseerde apparatuur, diagnosetools en databasesystemen die nodig zijn om uw voertuig in topconditie te houden.

Waarom een tweedehands voertuig kopen bij Volvo Selected? 

Wij zijn experts in de sector

Volvo Selected is een officieel aanbod van Volvo Trucks – een van de meest vertrouwde en grootste merken voor zware voertuigen ter wereld.

Uitgebreid Volvo-netwerk

Wij bieden u hoogwaardige service in ons uitgebreide netwerk van dealers, die actief zijn in meer dan 30 landen in heel Europa

Kwaliteit gegarandeerd

Uw voertuig moet betrouwbaar zijn en op de weg blijven. Om dat te garanderen, gebruiken we alleen originele Volvo-onderdelen van hoge kwaliteit, en onze diensten worden altijd uitgevoerd door deskundige, door Volvo opgeleide monteurs

Op volvoselected.com vindt u een grote keuze aan voertuigen, zowel van Volvo als van andere merken. Ga naar volvoselected.com voor ons actuele aanbod.