Trucks

Elke minuut telt

Als het om uw beschikbaarheid gaat, weten we dat elke minuut telt. Daarom zetten we ons in om toonaangevende ondersteuning te bieden die uw voertuig op de weg houdt en de productiviteit van uw wagenpark maximaliseert.

Ontdek wat onze Uptime-services voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om het voorkomen van ongeplande stilstand met Volvo Connect-services zoals Real Time Monitoring, Battery Pack Monitoring en Tire Monitoring, of snelle pechverhelping, de klok rond, van Volvo Action Service. Elke dag leggen we de lat hoger op het vlak van beschikbaarheid van voertuigen - dat alles om uw bedrijf in beweging te houden.

Belangrijkste voordelen

Ongeplande stilstand voorspellen en voorkomen.

Zorgen voor de staat van de accu's van uw elektrisch voertuig.

Problemen met betrekking tot de banden voorkomen.

De klok rond pechverhelping krijgen.

Een onderhoudsschema krijgen gebaseerd op het daadwerkelijke gebruik van uw voertuig.

Genieten van all-inclusive hulp bij het slepen. 

Lees hieronder meer over Uptime-services. U kunt ook een bezoek brengen aan Volvo Connect Marketplace of contact opnemen met uw plaatselijke dealer voor meer informatie.

 

Heeft u Volvo Connect nog niet?

 

Neem contact op met uw dealer om u aan te melden

Uitgelichte Uptime-services

Volvo Action Service

Bij ongeplande stilstand is er de klok rond hulp beschikbaar in heel Europa via Volvo Action Service, onze service voor pechverhelping. De chauffeur kan gewoon bellen of op de VAS-knop in de cabine drukken om direct in contact te komen met een operator die dezelfde taal spreekt. Met de steun van ons uitgebreide netwerk van sleeppartners en geautoriseerde werkplaatsen krijgen we het voertuig zo snel mogelijk weer op de weg.
 

Volvo Action Service

Connected Service Planning

Connected Service Planning biedt u een geoptimaliseerd serviceschema, mogelijk gemaakt door een 24/7 verbinding met uw voertuig. We controleren op afstand bepaalde onderdelen op slijtage en volgen dit proactief met u op, waarbij we uw onderhoudsschema indien nodig afstemmen. Connected Service Planning in inbegrepen in alle servicecontracten.
 

Service Planning 

Real Time Monitoring

Real Time Monitoring is een service voor voertuigen voor zwaar gebruik waarmee ongeplande stilstand kan worden voorspeld en voorkomen. Aan de hand van de connectiviteit van uw voertuig kunnen we met Real Time Monitoring verschillende kritieke componenten opvolgen, waaronder de accu's van een elektrisch voertuig, de klok rond. Alle waarschuwingen worden doorgegeven aan uw lokale dealer, of via een landelijk Uptime Center, zodat onmiddellijk preventieve maatregelen kunnen worden genomen.
 

Volvo-servicecontracten

Verbintenis van 4 uur (geavanceerd)

Als u een ongeplande stilstand ervaart, beloven we u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De klok gaat lopen vanaf het moment dat u de stilstand registreert bij Volvo Action Service. Duurt het langer dan 4 uur, dan beginnen we met compenseren. U kunt kiezen tussen een financiële vergoeding (basisaanbod) en een vervangend voertuig (geavanceerd aanbod).
 

Volvo-servicecontracten

Volvo Towing Assistance (Extended)

Volvo Towing Assistance dekt de sleepkosten wanneer dat nodig is. Voor nog meer gemoedsrust biedt de Volvo Towing Assistance Extended-service u de extra bescherming van een starthulp, brandstoftoevoer, toezicht op voertuig en vracht, evenals lossen en herladen van vracht - plus transport, hotelaccommodatie en zelfs repatriëring voor de chauffeur.
 

Volvo-servicecontracten

Neem contact op

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u een vraag over een service? Uw plaatselijke dealer kan daarbij helpen.