Trucks

OVER VOLVO TRUCKS

Meer dan 90 jaar op de weg

OVER ONS

De eerste Volvo-truck werd in 1928 gebouwd. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste fabrikant van zware trucks in Europa. We staan bekend om onze betrouwbaarheid. En dit wordt ondersteund door onze drie kernwaarden – kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. We brengen elke kernwaarde tot leven in alles wat we doen.

Kwaliteit

Ons engagement op het vlak van kwaliteit is onze voortdurende inspanning om meer te doen dan van ons wordt verwacht en niets aan het toeval over te laten. Om producten en diensten te leveren waarop u kunt vertrouwen, met meer beschikbaarheid en betere bedrijfsresultaten.

Lees meer over kwaliteit

Veiligheid

Via eindeloze innovaties op het vlak van veiligheid voorkomen we verkeersongevallen en verminderen we verwondingen. Onze visie is nul ongevallen en we werken onvermoeibaar om de verkeersveiligheid voor iedereen te verbeteren.

Lees meer over veiligheid

Zorg voor het milieu

Met een visie om naar Zero Emissies te gaan, streven we naar een duurzamere transportsector. Het voortouw nemen op het vlak van elektrisch rijden is een van onze belangrijkste streefdoelen.

Lees meer over zorg voor het milieu

Over de Volvo Group

Volvo Trucks maakt deel uit van de Volvo Group met 102.000 medewerkers, aanwezigheid op 190 markten en productievestigingen in 18 landen.

 

Ga naar de Volvo Group

MEER INFORMATIE BIJ ONZE DEALERS

Onze Volvo Trucks-dealers weten alles over ons
bedrijf en onze aanbiedingen. Neem contact op en komt er nog meer over te weten.

Carrière bij Volvo

Achter elke Volvo innovatie staat een Volvo medewerker. We zien hen daarom als partners en creëren voor hen een aantrekkelijke werkomgeving.