Trucks

Volvo FM low entry

De Volvo FM low entry instap is een elektrische vrachtwagen met een uitstekend zicht en chauffeurscomfort. Dit is de perfecte keuze als u een vrachtwagen met een groot laadvermogen nodig heeft voor allerhande transport in de stad, zoals afvalophaling, bouwwerkzaamheden of levering van goederen. Kies uit verschillende cabine- en chassisconfiguraties naar wens.

Uitstekend zicht en comfort

In de chauffeurszetel zit u dicht bij de straat en de lage cabine zorgt voor een maximaal direct zicht. Bijgevolg voldoet de Volvo FM aan zelfs de strengste veiligheidsnormen voor direct zicht.

Vlot in- en uitstappen

De cabine met lage instap is perfect wanneer u tijdens het werk regelmatig in en uit de cabine stapt. Voor meer veiligheid en gebruiksgemak kan de chauffeur gemakkelijk in- en uitstappen aan de passagierszijde. Uiteindelijk kan dit uw werkomgeving ergonomischer en zelfs veiliger maken. 

Makkelijk te besturen

Dankzij de soepele elektrische aandrijflijn en de standaard Volvo Dynamic Steering kan de vrachtwagen vlot manoeuvreren door smalle straten. De vlotte rijervaring kan chauffeurs helpen aangenamer en meer ontspannen te werken.

Ruimte voor de bemanning

De Volvo FM met lage instap kan op maat worden gemaakt voor alleen de chauffeur, voor één passagier of voor maximaal drie passagiers. Dat betekent dat de vrachtwagen voor een ruim aantal toepassingen kan worden gebruikt: van leveringen tot afvalophaling, gemeentelijke diensten en bouwwerkzaamheden.

Pas uw Volvo FM met lage instap aan

Creëer een Volvo FM met lage instap die aan uw eisen voldoet. Afvalophaling, kiepwerkzaamheden of leveringen? Twee, drie of vier assen? Enkele of tandemaandrijving? Aan u de keuze.

Klaar voor de stad

In de Volvo FM met lage instap geniet u van beter direct zicht dan in de meeste andere vrachtwagens. Dat kan ervoor zorgen dat uw activiteiten voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften voor steden. Bovendien biedt dit model een vlotte en gemakkelijke rit, en kunt u zwaar transport uitvoeren zonder enige emissies.

Max. treingewicht van 32 ton

Rijbereik tot 200 km

Max. vermogen van 330 kW

Specificaties Volvo FM Low Entry

Eigenschappen​

Volvo FM met lage instap

  

Asconfiguraties​Bakwagen: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

  

Cabines​

Korte manschappencabine

  

Treingewicht

Tot 32 ton

  

Batterijcapaciteit

360 kWh, 4 batterijen

  

Rijbereik

Tot 200 km

  

Oplaadtijd (volledig geladen)

8,5 uur met wisselstroom (43 kW)
1,5 uur met gelijkstroom (250 kW)

  

Aandrijflijn

2 elektromotoren, I-Shift-versnellingsbak

  

Prestaties

Continu vermogen tot 330 kW

  

Toepassingen

Geschikt voor opbouw. 3 PTO's
(elektrisch, mechanisch en transmissie)

  

De afgebeelde kenmerken zijn wellicht niet standaard of beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en aandrijflijnopties.

Klaar voor de stad

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.