Trucks

Volvo Truck Rental is een flexibele partner

Een relatie waarop u kunt bouwen.

Ons aanbod voor verhuur.

Volvo Truck Rental

Volvo Truck Rental – u bent geen eigenaar, maar een soort partner.

Elk jaar wordt Volvo Truck Rental populairder. Het is duidelijk te zien waarom dat is. Als uw flexibele partner voor verhuur staan we klaar om u te helpen bij het afhandelen van last-minute opdrachten, korte- of langetermijncontracten en speciale opdrachten met een huurtruck uit ons wagenpark.
Neem gewoon contact met ons op en wij regelen de rest. En voordat u het weet, bent u in het nieuwste model Volvo truck onderweg om de opdracht uit te voeren.

Volvo used truck

Begin vandaag nog met een huurtruck. Bel +32 490 66 13 41

Prijzen en voorwaarden verhuur Volvo Trekker > 

Meer flexibiliteit 

Voor beheerders en eigenaren van wagenparken betekent Volvo Truck Rental meer flexibiliteit voor het aannemen van korte- en langetermijncontracten, zonder hoge eigendomskosten.

Lagere uitgaven

Met Volvo Truck Rental kunt u uw financiële risico beheren en voorkomen dat u uw kapitaal moet inzetten voor de aanschaf van een nieuwe truck. In plaats daarvan kunt u tegen vaste maandelijkse kosten een truck huren voor een kortere periode. Verzekering, belasting en volledig onderhoud zijn allemaal inbegrepen.

Alles op één plek

Of u nu een nieuwe truck koopt of een truck wilt huren, wij bieden alles onder één dak. We vinden snel de juiste truck voor uw wensen en stellen een volledige oplossing samen die voldoet aan uw tijdsplanning.

Hoogwaardige trucks

Alle trucks van Volvo Truck Rental zijn schoon en klaar voor gebruik. Onder de verhuurtrucks zijn altijd diverse nieuwe of bijna nieuwe modellen en ze zijn allemaal uitgerust met de allernieuwste technologie.

Wereldwijd servicenetwerk

Als u kiest voor Volvo Truck Rental, krijgt u niet alleen een truck van wereldklasse. U krijgt ook toegang tot een wereldwijd ondersteuningsnetwerk met hoogopgeleide onderhoudstechnici. Mocht zich een probleem voordoen, dan staan ze voor u klaar - waar u ook bent.

Huur uw truck nu

Contacteer Volvo Truck Rental.