Volvo Truck Rental – u bent geen eigenaar, maar een partner

Elk jaar wordt Volvo Truck Rental populairder. Het is duidelijk te zien waarom dat is. Als uw flexibele partner voor verhuur staan we klaar om u te helpen bij het afhandelen van last-minute opdrachten, korte- of langetermijncontracten en speciale opdrachten met een huurtruck uit ons wagenpark.
Neem contact met ons op en we regelen de rest. En voordat u het weet, bent u in het nieuwste model Volvo-truck onderweg om de opdracht uit te voeren.

Prijzen en voorwaarden verhuur Volvo Trekker > 
Prijzen en voorwaarden verhuur Volvo bakwagen >

Huur een Volvo truck

Huur een Volvo trekker

Huur een Volvo trekker

Bekijk de prijzen en voorwaarden
Huur een Volvo bakwagen

Huur een Volvo bakwagen

Bekijk de prijzen en voorwaarden

Begin vandaag nog met een huurtruck.
Bel 078-158080

5 voordelen van Volvo Truck Rental

1. Betere flexibiliteit

Met een gehuurde truck van Volvo kunt u uw financieel risico beheren en voorkomen dat u uw kapitaal moet inzetten voor de aanschaf van een nieuwe truck. In plaats daarvan kunt u tegen vaste maandelijkse kosten een truck huren voor een kortere periode. Wij zorgen dat alles is geregeld, zoals verzekering, belasting en servicekosten.

Lagere uitgaven met Volvo Truck Rental

2. Lagere uitgaven

Met Volvo Truck Rental kunt u uw financiële risico beheren en voorkomen dat u uw kapitaal moet inzetten voor de aanschaf van een nieuwe truck. In plaats daarvan kunt u tegen vaste maandelijkse kosten een truck huren voor een kortere periode. Wij zorgen dat alles is geregeld, zoals verzekering, belasting en servicekosten.

Volvo Truck Rental biedt een allesomvattende oplossing

3. Een allesomvattende oplossing

Of u nu een nieuwe truck koopt of een huurtruck zoekt, dezelfde regel is van toepassing: we bieden alles onder één dak. We vinden snel de juiste truck voor uw wensen en stellen een volledige oplossing samen die voldoet aan uw tijdsplanning. 

Hoogwaardige trucks van Volvo Truck Rental

4. Hoogwaardige trucks beschikbaar

Als u besluit om een truck van ons te huren, kunt u erop vertrouwen dat u een bijna nieuwe truck krijgt, die schoon is en voorzien van de laatste software. Eenvoudigweg een truck die u en uw bedrijf uitstekend kan vertegenwoordigen. 

Wereldwijd servicenetwerk van Volvo Truck Rental

5. Wereldwijd servicenetwerk

We willen dat alles zo probleemloos mogelijk verloopt. Maar we weten dat dat niet altijd mogelijk is. Daarom hebben we een wereldwijd servicenetwerk opgezet dat altijd beschikbaar is bij onvoorziene gebeurtenissen.

Volvo Truck Rental