Trucks

Vergroot de inzetbaarheid van uw truck met Genuine Volvo Service en Volvo onderhouds- en herstellingscontracten

Voertuigonderhoud

Bij Volvo Trucks is het op de weg houden en de beschikbaarheid van uw trucks onze eerste prioriteit. Elke truck heeft na verloop van tijd onderhoud en herstellingen nodig om topprestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Geplande uitval vanwege onderhoud en reparaties minimaliseert de stilstand, geeft langere onderhoudsintervallen en bespaart tijd en geld. Dankzij de geavanceerde hulpmiddelen van Volvo Trucks voor telematica en diagnostiek kunnen we de conditie van trucks op afstand volgen. Zo kan het bezoek aan de werkplaats worden gepland en voorbereid voor een geoptimaliseerde en efficiënte service. Dit betekent dat u profiteert van een langere beschikbaarheid, lager brandstofverbruik en slimmere services.

  • Altijd originele Volvo-onderdelen met
    twee jaar garantie op gemonteerde onderdelen
  • Meer dan 2.000 dealers en
    werkplaatsen in 130 landen
  • Geautoriseerde en geschoolde monteurs
  • Hulp bij pech onderweg in 16 talen
  • Al uw onderhoud op één plaats bij elkaar
  • Aangepaste servicecontracten

Services voor Real Time Monitoring en uptime

Ontdek hoe Volvo Trucks dankzij verbeterde connectiviteit de voertuigen in real-time kan volgen en ongeplande stops voorspelt voordat ze zich voordoen. In combinatie met Remote Software Download en de Volvo Action Service (VAS) beschikt u over slimmere transportoplossingen die uw voertuigen op de weg houden en de norm stellen voor uptime.

Relevant nieuws en verhalen

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen.

Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.
 

Ondersteuning nodig? Bel Volvo Action Service op 0800 XX XX XX