Trucks

Kwaliteit – dAt is waar we naar leven

Het is niet zo maar een woord, het is onze missie. Een voortdurende inspanning om verder te gaan dan wat van ons wordt verwacht en om niets aan het toeval over te laten. Het is de kern van alles wat we doen, van productontwikkeling tot ons wereldwijde servicenetwerk. Hoe meten we kwaliteit? Aan de hand van de prestaties van uw truck. Deze is onderweg wanneer u hem nodig heeft. En uw bedrijf is zo winstgevend mogelijk.

Kwaliteitsproducten

We ontwerpen, testen, meten en vervaardigen elk onderdeel en elke component met een precisie die sommigen misschien overdreven vinden. Het is een proces dat wordt uitgevoerd met passie en nauwgezetheid, en met geïntegreerd kwaliteitsmanagement van het begin tot het einde. Dat zorgt voor de efficiency, de beschikbaarheid, de veiligheid en het comfort dat u ervaart achter het stuur van een Volvo-truck. En wat u kilometer na kilometer op de weg houdt.

Kwaliteitsservice

De ondersteuning die u van onze dealers krijgt. De vaardigheden en expertise van onze monteurs, waar u deze ook nodig heeft. En de omvang en efficiency van ons wereldwijde ondersteuningsnetwerk. Op het gebied van service zorgt Volvo-kwaliteit voor een lager brandstofverbruik, meer veiligheid, een hogere productiviteit van de chauffeur en een betere beveiliging. Het plaatst hulp en onderdelen binnen handbereik, houdt uw truck op de weg en maakt uw bedrijf winstgevender.

Wilt u kwaliteit in actie zien?

Ga naar uw lokale Volvo Trucks-dealer. Daar kunnen ze u de hele dag over kwaliteit vertellen. Het is hun passie.