Trucks

Gold-servicecontract voor
elektrische voertuigen

Met het Gold-servicecontract voor elektrische voertuigen maakt u zonder zorgen de overstap naar elektrisch rijden. Het dekt alle aspecten van het voertuig, wat resulteert in een minimaal risico op ongeplande stilstand. Het contract omvat preventief onderhoud, reparaties en eventuele batterijvervangingen*. Onze monitoringsystemen houden nauwlettend de staat van de batterijen in de gaten.

 

*Bij Volvo Trucks noemen we dit Minimum Usable Energy (MUE). Hiermee bent u verzekerd van een afgesproken minimale batterijcapaciteit per lading, per voertuig, in overeenstemming met specificatieparameters.

 

10 belangrijke voordelen van het Electric Gold-servicecontract

  • Volledige voertuigdekking houdt uw voertuig in topconditie
  • Zorgeloos voertuigbezit
  • Preventief onderhoud afgestemd op het daadwerkelijke gebruik van uw voertuigen
  • Storingen kunnen worden voorspeld met realtime monitoring van kritische systemen m.b.t. beschikbaarheid en worden omgezet in een gepland bezoek aan de werkplaats
  • Ingebouwde connectiviteit zorgt voor de juiste service op het juiste moment
  • Geen toegevingen op het vlak van kwaliteit dankzij het gebruik van originele Volvo-onderdelen en service
  • Volvo Action Service On-Call
  • Langere beschikbaarheid
  • Vast maandelijks bedrag en verbeterde kostenbeheersing
  • Het Gold-servicecontract kan worden aangevuld met optionele services zoals Towing Assistance en verbintenis van 4 uur. Met de verbintenis van 4 uur vergoeden we u als een ongeplande stilstand langer dan 4 uur duurt 

Originele zorg

Onze gecertificeerde monteurs gebruiken alleen originele Volvo-onderdelen en hebben toegang tot alle gespecialiseerde apparatuur, diagnosetools en databasesystemen die nodig zijn om uw voertuig in topconditie te houden. Met een Gold-servicecontract voor elektrische trucks geniet u van volledige kostenbeheersing en gemoedsrust. Wij regelen alle praktische zaken terwijl u geniet van een betrouwbaar voertuig dat topprestaties levert met lagere totale eigendomskosten.

Optionele Uptime Services

Breid uw dekking uit met deskundige hulp, waar en wanneer u maar wilt.

Volvo Towing Assistance

Als er een ongeplande stilstand optreedt, is er 24/7 hulp beschikbaar in heel Europa. De chauffeur kan eenvoudig bellen of op de VAS-knop in de cabine drukken om direct in contact te komen met een operator die dezelfde taal spreekt. Met de steun van ons uitgebreide netwerk van sleeppartners en geautoriseerde werkplaatsen, krijgen we het voertuig zo snel mogelijk weer op de weg.

Volvo Towing Assistance Extended

Voor nog meer gemoedsrust biedt de Volvo Towing Assistance Extended-service u de extra bescherming van een starthulp, brandstoftoevoer, toezicht op voertuig en vracht, evenals lossen en herladen van vracht - plus transport, hotelaccommodatie en zelfs repatriëring voor de chauffeur.

4 uur verbintenis

Als u een ongeplande stilstand ervaart, beloven we u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De klok gaat lopen vanaf het moment dat u de stilstand registreert bij Volvo Action Service. Duurt het langer dan 4 uur, dan beginnen we met compenseren. U kunt kiezen tussen een vervangend voertuig (indien beschikbaar) of een financiële vergoeding.

Meer flexibiliteit nodig? Flexi-Gold levert.

Het Volvo Flexi-Gold Contract kan volledig worden afgestemd op het ritme van uw bedrijf. Het biedt dezelfde dekking als het Volvo Gold Contract, maar dankzij het op gebruik gebaseerde betalingsmodel kunt u de kosten afstemmen op uw inkomsten. Elke factuur wordt gebaseerd op uw daadwerkelijk gereden kilometers. Bovendien biedt dit een flexibiliteitspercentage van +/-20% procent over uw geschatte jaarlijkse kilometrage. En u kunt erop vertrouwen dat aan het einde van het jaar geen herziening plaatsvindt van het aantal kilometers.

Welk contract past het beste bij u?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer heeft de antwoorden. Loop even binnen of bel hem op om met uw onderhoudsschema te starten.