×

Klaar? Start ... Elektrisch.

Elektromobiliteit binnen handbereik 

Vindt u de omschakeling naar elektromobiliteit een grote stap? We staan voor u klaar om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen: we helpen u het meest geschikte voertuig te kiezen en stellen u gerust over eventuele zorgen over opladen, rijbereik en stipte leveringen. Of u nu in de stad levert of transport tussen steden verzorgt, we stellen u een elektrische transportoplossing voor die geen gram CO2 uitstoot. We zijn met plezier uw belangrijkste aanspreekpunt. Een betrouwbare partner die alles doet voor een succesvolle omschakeling en die u helpt met een lagere CO2-uitstoot.

  • Jarenlange praktijkervaring in elektromobiliteit.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw behoeften in elektromobiliteit.
  • Flexibele en betrouwbare voertuigen met Volvo-financiering
  • Begeleiding voor de meest geschikte oplaadopties
  • Routeplanning en grote inspanningen voor een maximale beschikbaarheid
  • Digitaal wagenparkbeheer en milieurapporten

Het volledige aanbod. Helemaal klaar. Elektrisch.

We kozen voor elektrisch

 

De leerervaring bij Volvo zal waardevol zijn wanneer we het elektrisch aanbod verder uitbreiden.

Kies voor elektrisch in slechts vier stappen

Overstappen naar elektromobiliteit kan heel eenvoudig ... tenminste, als u voor Volvo kiest. De afgelopen jaren hebben we uiteenlopende bedrijven geholpen met hun transportoplossingen.

1. Waarom elektrisch? Hoe ziet uw businesscase eruit?

Er is geen beter moment om over te stappen naar elektrisch transport dan nu. Misschien wilt u uw concurrenten een stap voor blijven of voldoen aan de duurzaamheidseisen van klanten? We helpen u met het opstellen van uw businesscase. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw bedrijfsactiviteiten, doelen en ambities.

2. Vertel ons precies wat u zoekt

Samen brengen we uw operationele vereisten in kaart en bepalen we uw variabele factoren zoals energieverbruik, laadvermogen, werkuren en mogelijke laadtijden. Daarna werken we de ideale transportoplossing voor u uit.

3. Samen zoeken we de ideale oplossing ...

Op basis van uw bedrijfsvoering stellen we een oplossing voor die perfect bij u past: van volledige voertuigen tot laadschema's en -apparatuur tot diensten voor een maximaal rijbereik en stipte leveringen. 

4. … en dan is het tijd voor levering!

We stellen specificaties op, bouwen en leveren uw volledige voertuig met opbouw. We helpen ook met laadschema's en -apparatuur. Samen zorgen we voor de nodige ondersteuning zoals afgesproken, en dan is het uw beurt.

Contact

Contactpersoon Electromobility

Hugo Seghers

Electromobility Manager

Contacteer

Brochure 'De overstap naar elektrisch'

Veelgestelde vragen over elektromobiliteit

Onze elektrische ondersteuningsdiensten

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem op maak een afspraak bij u in het bedrijf.