Trucks

YOUR HOME OF ELECTRIC


Verzamel de feiten en laat u ondersteunen voor een moeiteloze overstap op elektrisch. Het antwoord op al uw vragen en dagelijkse uitdagingen op één platform. Welkom in uw E-Garage.Kosten en voordelen

Is elektrisch de juiste stap voor u? Vind een antwoord op al uw vragen, lees u in over de belangrijkste inzichten en maak zelf uw berekeningen.

De overstap naar elektrisch

De toekomst is elektrisch en wij zijn er helemaal klaar voor. U ook? Download onze brochure en ontdek hoe de overstap naar elektrisch eruitziet.

Door dit formulier te verzenden, begrijp ik dat de informatie die ik via dit formulier aan Volvo Trucks verstrek, zal worden gebruikt om aan mij de verzochte inhoud te verstrekken. Ga naar privacybeleid voor meer informatie over hoe Volvo Group omgaat met persoonsgegevens.

Daarnaast geef ik Volvo Trucks toestemming om contact met mij op te nemen voor de volgende doeleinden. Ik kan deze toestemming op elk gewenst moment intrekken.

Opladen & energiemanagement

Zet de nodige stappen voor een vlotte overschakeling op elektrisch.

Elektrisch rijden

Haal het beste uit uw e-truck met een zorgvuldige planning.

 

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden voor chauffeurs?

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Zo is een elektrische truck stil en stoot hij geen schadelijke stoffen uit. Dit komt niet alleen medeweggebruikers, maar zeker ook de werkomgeving van chauffeurs ten goede.

 

Elektrisch transport: kruip zelf achter het stuur!

U overweegt elektrische vrachtwagens voor uw bedrijf? Dan wilt u graag eerst kennismaken met het comfort en de flexibiliteit van onze Volvo FE Electric.

Ontdek ook onze services

 

De weg naar electrification gaat over meer dan trucks alleen. Ontdek hoe onze toegewijde dealerteams, het uitgebreide pakket van originele Volvo-onderdelen en -services, en baanbrekende verbonden oplossingen uw voertuig en bedrijf in beweging kunnen houden. Kilometer na kilometer. Dag na dag.