Trucks

YOUR HOME OF ELECTRIC


Verzamel de feiten en laat u ondersteunen voor een moeiteloze overstap op elektrisch. Het antwoord op al uw vragen en dagelijkse uitdagingen op één platform. Welkom in uw E-Garage.Kosten en voordelen

Is elektrisch de juiste stap voor u? Vind een antwoord op al uw vragen, lees u in over de belangrijkste inzichten en maak zelf uw berekeningen.

Is uw organisatie klaar voor elektrische trucks?

Met de Volvo Business Case Simulator ontvangt u in 10 eenvoudige stappen een uitgebreid rapport op maat met next steps en aanbevelingen.

Opladen & energiemanagement

Zet de nodige stappen voor een vlotte overschakeling op elektrisch.

Elektrisch rijden

Haal het beste uit uw e-truck met een zorgvuldige planning.

 

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden voor chauffeurs?

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Zo is een elektrische truck stil en stoot hij geen schadelijke stoffen uit. Dit komt niet alleen medeweggebruikers, maar zeker ook de werkomgeving van chauffeurs ten goede.

 

Elektrisch transport: kruip zelf achter het stuur!

U overweegt elektrische vrachtwagens voor uw bedrijf? Dan wilt u graag eerst kennismaken met het comfort en de flexibiliteit van onze Volvo FE Electric.

Ontdek ook onze services

 

De weg naar electrification gaat over meer dan trucks alleen. Ontdek hoe onze toegewijde dealerteams, het uitgebreide pakket van originele Volvo-onderdelen en -services, en baanbrekende verbonden oplossingen uw voertuig en bedrijf in beweging kunnen houden. Kilometer na kilometer. Dag na dag.