Trucks

Financiering

Het is belangrijk om de juiste financiële partner te hebben voor uw truck. Een partner die uw bedrijf begrijpt en u ondersteunt in goede en uitdagende tijden. Hier zijn vijf redenen waarom Volvo Financial Services de ideale partner als u een truck koopt.

Snelle en gemakkelijke samenwerking
 

Volvo Financial Services is al meer dan 20 jaar de financiële dienstverlener van de Volvo Group. Het is eenvoudig om zaken met ons te doen, u kent ons van uw lokale dealer en als u hulp nodig heeft, werken wij snel.

Niet iedereen past in dezelfde maat
 

Net zoals ieder van ons uniek is, is uw bedrijf dat ook. Bij Volvo Financial Services begrijpen we dat. Wilt u dat wij uw betalingen aanpassen aan uw cashflow? Wilt u een grotere aanbetaling doen zodat uw maandelijkse facturen kleiner zijn? We staan voor u klaar. Door u en uw bedrijf te leren kennen en te begrijpen waar u naartoe wilt, kunnen we u een optimale oplossing op maat bieden. Een oplossing die past bij uw behoeften van vandaag en die flexibel genoeg is om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Uw partner voor alles wat u nodig heeft
 

Of u nu één truck of een heel wagenpark wilt met nieuwe of gebruikte trucks, Volvo Financial Services kan het waarmaken. En niet alleen als het om het voertuig gaat. We leveren ook alle onderdelen en serviceovereenkomsten zodat ze voor u en uw klanten blijven werken, en een verzekering om u te beschermen. Al deze voordelen zijn verkrijgbaar via uw plaatselijke Volvo Trucks-dealer.

We staan u steeds terzijde
 

Zou het niet fijn zijn als alles altijd goed verloopt? Helaas kent de economie vaak pieken en dalen. Ook kunnen er andere obstakels zijn voor het runnen van uw bedrijf. We begrijpen dat en ondersteunen u in goede en minder goede tijden. Als er iets gebeurt, heeft u steun en flexibiliteit van uw partner nodig, en dat is wat u van ons kunt verwachten.

Een tweede financieringsbron
 

De kredietlimiet van uw bank kan het beste worden gebruikt als een cashflowbuffer voor uw dagelijkse activiteiten, niet voor het kopen van trucks en ondersteunende diensten. Een tweede krediet van Volvo Financial Services is een veel betere manier om uw truck te financieren.

Afbetalingskrediet

Eigendom vanaf dag één

Word eigenaar van uw truck. Houd betalingen beheersbaar. Profiteren van belastingsvoordelen. Zo werkt ons afbetalingskrediet. Zowel de lening als de truck staan op de balans. En het mooiste ervan? Aan het einde van het contract bent u de eigenaar van de truck die is afbetaald.

Huurkoop

Een gemakkelijke route naar truckbezit

U wilt uw eigen truck bezitten met regelmatige en voorspelbare betalingen? Huurkoop is de oplossing. Uw trucks komen op de balans te staan. En zodra u de laatste afbetaling heeft verricht, is de truck van u.

Finance lease

De vrijheid om te kopen

Verminder uw belastingschuld: uw trucks komen op de balans te staan. Aan het einde van het contract heeft u twee opties: u brengt de truck terug of u koopt die.

Finance lease

Belastingefficiënte financiering

Vindt u dat afschrijven op uw aankoop niet efficiënt werkt? Met gefinancierde lease krijgt u eerder belastingaftrek. Aan het einde van het contract heeft u twee opties: de huurovereenkomst verlengen voor een nominale vergoeding of profiteren van de netto verkoopopbrengst.

Operational lease

Maximale flexibiliteit

Een huuroplossing waarbij alle opties mogelijk zijn. Na afloop van de contractperiode kunt u de truck terugbrengen, de truck kopen of de lease verlengen.

Operational lease

Maximale flexibiliteit

Een huuroplossing waarbij alle opties mogelijk zijn. Na afloop van de contractperiode kunt u de truck terugbrengen, de truck kopen of de lease verlengen. Verzekering, reparaties en onderhoud zijn inbegrepen in het contract voor complete gemoedsrust.

Operational lease

De zorgeloze oplossing

Geen afschrijvingsrisico's. Geen verkooprisico's. Geen kopzorgen. Omdat u de truck huurt. Maandelijkse betalingen worden geboekt als kosten. Na afloop van de overeenkomst kunt u de truck gewoon bij ons terugbrengen. Wij verzorgen dan de rest.

Lease

De zorgeloze oplossing

Geen afschrijvingsrisico's. Geen verkooprisico's. Geen kopzorgen. Omdat u de truck huurt. Verzekering, reparaties en onderhoud zijn inbegrepen in het contract voor complete gemoedsrust. En dat voor één vast maandelijks bedrag. Na afloop van de overeenkomst kunt u de truck gewoon bij ons terugbrengen. Wij verzorgen dan de rest.

Financiële Lease

Financiële Lease is een slimme optie als u een gloednieuwe truck wilt tegen een vast maandbedrag, terwijl u bestaande kredietbronnen voor andere investeringen kunt bewaren.

In financieel opzicht is de truck een bedrijfsmiddel op de balans en wordt deze volgens plan afgeschreven. De leasekosten worden geboekt als rente. U bent verantwoordelijk voor herstellingen, onderhoud en verzekering. Als u goed voor de truck zorgt, vallen de eigendomskosten lager uit. De inzetbaarheid en de productiviteit van de truck zullen groter zijn en u kunt de truck tegen een hogere prijs doorverkopen.

Comfort Lease

Comfort Lease is een betaalbare manier om uw eigen truck aan te schaffen gekoppeld aan de zekerheid van een vaste kilometerprijs en een uiterst compleet dienstenpakket.

In financieel opzicht is de truck een bedrijfsmiddel op de balans en wordt deze volgens plan afgeschreven. De leasekosten worden geboekt als rente. Alles met betrekking tot uw truck staat op één factuur, zodat het papierwerk tot een absoluut minimum wordt gereduceerd.

Operationele Lease - Flexirent

Met Operationele Lease kunt u beschikken over de nieuwste trucks tegen een zeer concurrerende prijs per maand. Bovendien blijven wij de eigenaar zodat u weinig financieel risico loopt.

De leasekosten zijn operationele kosten en kunnen van de belasting worden afgetrokken. Het financiële risico is minimaal, aangezien wij eigenaar blijven en het risico van het restbedrag dragen. U bent verantwoordelijk voor herstellingen, onderhoud en verzekeringen. U kunt uw boekhouding optimaliseren : u kunt een investering buiten de balans houden of een extra bedrag ten laste van de algemene kosten nemen.

Full Service Lease - Global Truck System

Global Truck System is een pakket dat truck, financiering, verzekering, herstellingen en onderhoud omvat. U kunt zich volledig richten op uw kerntaken zonder u zorgen te maken over de truck.

Alle leasekosten worden beschouwd als operationele kosten en kunnen van de belasting worden afgetrokken. De truck staat niet op de balans en aangezien wij eigenaar blijven en het risico van het restbedrag dragen, is uw financiële risico minimaal. Alles met betrekking tot uw truck staat op één factuur, zodat het papierwerk tot een absoluut minimum wordt gereduceerd.

Volvo Financial Services biedt geen belasting- of boekhoudkundig advies. Vraag uw belastingconsulent of accountant om meer informatie over uw eigen situatie.

Wilt u meer weten?

Onze financiële specialisten helpen u met een oplossing op maat.
Neem telefonisch contact op of loop eens binnen voor het pakket dat het best bij u past.