Trucks

Verzekeringen

Neem geen risico. Bescherm uw bedrijf tegen financiële risico's.

Bescherming voor u, én voor uw truck
 

Voorkom problemen en bescherm uw bedrijf tegen financiële risico's. Bij Volvo Financial Services kennen we de transportsector en de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Of u nu één truck heeft of een wagenpark, met nieuwe of met gebruikte trucks, wij kunnen u de gewenste bescherming bieden. U kunt rekenen op een serie hoogwaardige verzekeringsproducten die nauwkeurig op uw behoeften zijn afgestemd. Als het spaak loopt, is één telefoontje voldoende om volledige ondersteuning te krijgen.

Uitgebreide dekking

Veilig gevoel

Laat pech uw bedrijf niet om zeep helpen. We bieden eersteklas bescherming tegen schade, diefstal, brand of vandalisme.

Aansprakelijkheidsverzekering

Bescherming vereist

Ongevallen gebeuren nu eenmaal. Maar als ze plaatsvinden, vrijwaart de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering u van claims van anderen. Deze verzekering is wettelijk verplicht.

Guaranteed Asset Protection (GAP)

Gemoedsrust

Het ergste kan gebeuren: uw truck kan worden gestolen of als total loss worden beschouwd. In dat geval dekt de verzekering de huidige marktwaarde van de truck. Dat bedrag is vaak minder dan de uitstaande kosten voor uw financiering. Met de GAP-dekking (Guaranteed Asset Protection) zorgt u ervoor dat u uw uitstaande schulden kunt betalen. Verkrijgbaar op onze financieringscontracten.

Aanvullende verzekering

Afgestemd op uw behoeften

Heeft u speciale zorgen of wensen? We bieden een reeks aanvullende verzekeringsmogelijkheden voor uw bedrijf.

20% korting op uw jaarlijkse premie

Geniet van deze korting wanneer u een geselecteerd veiligheidspakket koopt voor uw truck.

Pakket actieve veiligheid 

  • Waarschuwing bij aanrijding & noodremfunctie met ACC
  • Waarschuwing bij rijbaan afwijking
  • Waarschuwing bij vermoeidheid
  • Waarschuwing bij rijbaanverandering

Unieke constructieverzekering inclusief de opbouw

Volvo Financial Services biedt een bijzonder interessante omniumverzekering voor uw constructievoertuigen, waarbij niet alleen het voertuig, maar ook de opbouw in machinebreuk verzekerd is. En dit aan zeer goede voorwaarden. 

Volvo Financial Services biedt geen belasting- of boekhoudkundig advies. Vraag uw belastingconsulent of accountant om meer informatie over uw eigen situatie.

Kies de dekking die u nodig heeft

Het begint bij onze verzekeringsdeskundigen. Zij zorgen ervoor dat u de juiste dekking krijgt, en dat deze is aangepast aan uw specifieke behoeften.