Volvo Trucks

België

×

Geef uw bedrijf een voorsprong

Volvo Gold contract

Met een Volvo Gold contract krijgt u gegarandeerd een optimale inzetbaarheid. Al het preventieve onderhoud en truckherstellingen zijn inbegrepen. Voor u betekent dit een volledige beheersing van de kosten, zorgeloos eigendom en meer tijd om u op uw bedrijf te richten.

  • Volledige dekking voor trucks
  • Diagnose op afstand en onderhoud
  • Maximale beschikbaarheid
  • Houdt de truck in topconditie
  • Gunstiger totale kosten en meer grip op de bedrijfsactiviteiten
  • Vermindert uw papierwerk
  • Optimale restwaarde
  • Lagere totale eigendomskosten
  • Zorgeloos truckbezit

Real Time Monitoring

Met een Volvo Gold Contract met Real Time Monitoring blijft u de concurrentie een stap voor. Geavanceerde telematica- en diagnosesystemen zorgen dat Volvo Trucks op afstand kritieke componentgegevens van uw truck kan monitoren en analyseren, 24 uur per dag. Hierdoor kunnen we voorspellen wanneer er een probleem zal gaan optreden. Alle waarschuwingen worden vervolgens doorgegeven aan uw lokale dealer, of via een landelijk Uptime Center, zodat preventieve maatregelen kunnen worden genomen om de beschikbaarheid van uw truck te maximaliseren.

Volvo Flexi-Gold contract

Het Volvo Flexi-Gold Service Contract kan volledig worden afgestemd op het ritme van uw bedrijf. Het biedt dezelfde dekking als het Volvo Gold Contract, maar dankzij het op gebruik gebaseerde betalingsmodel kunt u de kosten afstemmen op uw inkomsten. Elke factuur wordt gebaseerd op uw daadwerkelijk gereden kilometers. Bovendien biedt dit een flexibiliteitspercentage van +/-20% procent over uw geschatte jaarlijkse kilometrage. En u kunt erop vertrouwen dat aan het einde van het jaar geen herziening plaatsvindt van het aantal kilometers.

Onze servicecontracten – de details

Alle servicecontracten bevatten Volvo Uptime Care met Connected Service Planning

Voorzieningen van het contract GOLD – FH/FM GOLD – FE/FL FLEXI GOLD BLUE
  Meer info
Meer info Meer info Meer info
Preventief onderhoud
Onderhoudsschema
Herstellingen aan de aandrijflijn  
Alle truckreparaties  
Verbinding op afstand met de werkplaats
Vervangende truck of financiële compensatie  
100% inzetbaarheid garantie  
Volvo Action Service On-Call    

* Volvo Action Service On-Call is standaard voor Volvo FH, Volvo FH16 en Volvo FM, optioneel voor Volvo FMX en niet van toepassing op Volvo FE of Volvo FL.

Kies het contract dat bij u past

Bel of ga naar uw lokale Volvo Trucks-dealer. Hij neemt alle opties met u door voor het contract dat het beste bij uw behoeften aansluit.