Volvo Trucks

België

×
Speciaal opgesteld voor uw truck en uw bedrijf

Volvo Service Planning

Uitval en dringende herstellingen gaan ten koste van de beschikbaarheid en de inkomsten. Proactief en preventief onderhoud voorkomen dit. Plannen loont dus de moeite. En het goede nieuws is dat wij dat voor u doen. Speciaal voor uw truck en uw bedrijf wordt een Volvo-onderhoudsschema opgesteld. Uw bezoeken aan de werkplaats worden ingepland, stilstanduren tot een minimum teruggedrongen en de beschikbaarheid van de truck wordt geoptimaliseerd. Bovendien is het helemaal gratis.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Afgestemd op uw truck

Zeer zware werkomstandigheden betekenen meer slijtage. Weinig kilometers betekenen minder onderhoud. Dus wat prima past bij de ene truck, hoeft niet altijd geschikt te zijn voor die van u. Door goed te kijken naar uw behoeften, gebruik en bedrijf ontwikkelen we een individueel onderhoudsschema waarmee uw truck gegarandeerd het onderhoud krijgt dat de truck nodig heeft; niet meer, niet minder.

Onderhoudsplanning – zo werkt het

Stap 1: We voeren in

Uw gratis gesprek over onderhoudsplanning begint met het invoeren van de exacte specificaties van uw truck, het gebruik en het aantal kilometers per jaar. Ook details over uw bedrijf worden in ons systeem ingevoerd. 

Stap 2: Wij identificeren
Nadat we hebben getest hoe verschillende onderhoudsintervallen van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van uw truck, bepalen we het meest geschikte onderhoudsniveau.

Stap 3: Wij plannen
We gebruiken uw gegevens voor het opstellen van een individueel onderhoudsschema waarin is vastgelegd wanneer uw truck een onderhoudsbeurt nodig heeft en waar precies op moet worden gelet. U weet dus altijd wat u kunt verwachten.

Stap 4: We onderhouden

Wanneer het bijna tijd is voor een geplande onderhoudsbeurt, nemen we ruim van tevoren contact met u op om de planning van uw wagenpark eenvoudiger te maken. 

Stap 5: Wij optimaliseren
Telkens wanneer uw truck in de werkplaats is, kijken we kritisch naar de behoefte van de truck en passen we uw schema aan. Op die manier profiteert u altijd optimaal van uw truck of wagenpark.

Laten we samen een plan maken

Uw Volvo Trucks-dealer zorgt voor uw gratis onderhoudsschema en beantwoordt al uw vragen over onderhoud.