Volvo Trucks

België

×
Genuine Volvo Service uitgevoerd met originele Volvo-onderdelen

Genuine Volvo Service

Gekwalificeerde techniekers. Superieure onderdelen. Speciale gereedschappen. Met Genuine Volvo Service houdt u uw truck in topconditie. En op de weg.

Superieur onderhoud

Niemand onderhoudt uw Volvo truck zoals wij. Bij ons weet u dat het meteen goed wordt gedaan. Geen slimme trucs. Geen verrassingen. Onze techniekers zijn gecertificeerde experts. Zij beschikken over alle speciale gereedschappen, diagnoseapparatuur en databasesystemen. En zij maken uitsluitend gebruik van originele Volvo onderdelen. Als deze worden geïnstalleerd door een erkende Volvo werkplaats, krijgt u 2 jaar lang garantie op gemonteerde onderdelen. Met Volvo weet u dat uw truck en uw bedrijf de verdiende dienst krijgen.

Experts van Volvo Trucks gebruiken uitsluitend originele Volvo-onderdelen
Gepland preventief onderhoud is de beste manier om de beschikbaarheid te verbeteren

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is de beste manier om ongeplande uitval te voorkomen. Bij het onderhoud aan uw truck vervangen we de filters, verversen we smeermiddelen en voeren we een hele reeks afstellingen en inspecties uit om kleine problemen te verhelpen voordat ze grote, dure struikelblokken worden.

Lees meer over Volvo Servicecontracten

We overleggen met u bij het ontwikkelen van een onderhoudsplan dat aan uw eisen voldoet

Uw persoonlijk schema

We zijn daarvan overtuigd en stemmen het preventieve onderhoud bovendien af op uw truck of bedrijf. Met een gratis onderhoudsschema. Een kort gesprek is alles wat nodig is om het bij u passende onderhoudsniveau te bepalen en een onderhoudsschema op te stellen dat exact aansluit bij uw behoeften. U weet dan van tevoren precies wanneer de truck in de werkplaats is en wat de kosten zijn.

Een echt aanbod

Ga naar uw Volvo Trucks-dealer voor meer informatie over Genuine Volvo Service en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen.