Volvo Trucks

België

×
Twee Volvo-servicemonteurs kijken op een laptop terwijl ze naast een voertuig staan

Genuine Volvo Service

Gekwalificeerde techniekers. Superieure onderdelen. Speciale gereedschappen. Met Genuine Volvo Service houdt u uw truck in topconditie. En op de weg. 

Superieur onderhoud

Niemand onderhoudt uw Volvo truck zoals wij. Bij ons weet u dat het meteen goed wordt gedaan. Geen slimme trucs. Geen verrassingen. Onze techniekers zijn gecertificeerde experts. Zij beschikken over alle speciale gereedschappen, diagnoseapparatuur en databasesystemen. En zij maken uitsluitend gebruik van originele Volvo onderdelen. Als deze worden geïnstalleerd door een erkende Volvo werkplaats, krijgt u 2 jaar lang garantie op gemonteerde onderdelen. Met Volvo weet u dat uw truck en uw bedrijf de verdiende dienst krijgen.

Een Volvo Truck rijdt over een brug terwijl de zon erachter ondergaat

Bij ons wordt u geholpen

Met een Volvo-servicecontract kunt u onderhoud en reparaties proactief benaderen. Dit helpt ook om onderhoudsintervallen te verlengen. En het stelt u in staat om onderhoud en reparaties in te plannen op het moment dat dit het beste past in uw totale activiteiten. Het resultaat? Gemoedsrust en maximale uptime.

Een echt aanbod

Met een Volvo-servicecontract kunt u onderhoud en reparaties proactief benaderen. Dit helpt ook om onderhoudsintervallen te verlengen.
En het stelt u in staat om onderhoud en reparaties in te plannen op het moment dat dit het beste past in uw totale activiteiten. Het resultaat? Gemoedsrust en maximale uptime.