Trucks

Traileronderhoud

Onderhoud voor uw complete truck op één plek

Veel Volvo Trucks dealers bieden ook traileronderhoud aan. Zo wordt uw trailer tegelijk met uw truck onderhouden wat tijd en ruimte bespaart. Handig en efficiënt. Deze uitgebreide proactieve service houdt uw voertuig in topconditie, bespaart op kosten en maximaliseert de tijd op de weg.

Onderhoud voor uw complete truck op één plek

Onderhoud van hoge kwaliteit

In onze werkplaats wordt uw voertuig onderhouden met originele onderdelen door deskundige monteurs die alles weten van Volvo-trucks en -trailers.

Verbeterde kostenbeheersing

Uw bedrijfskosten worden beter voorspelbaar. U betaalt een vaste prijs per kilometer en ons preventieve toezicht vermindert het risico op onvoorziene reparaties.

Gemak en minder administratie

Met slechts één bezoek aan de werkplaats, één telefoonnummer voor contact en één rekening wordt het onderhoud veel makkelijker en efficiënter.

Minder tijd nodig in de werkplaats

U bespaart kostbare tijd doordat de truck en de trailer in één werkplaats worden onderhouden. Dat geldt ook voor onze efficiënte, ultramoderne serviceprocedure.

Minimale kans op vervelende verrassingen

Ons preventieve onderhoud neemt risico's weg voordat ze problemen worden. Dit vermindert de kans op uitval, reparaties en onverwachte kosten.

Gegarandeerde restwaarde

Met Genuine Volvo Service voor truck en trailer houdt u uw voertuig in topconditie en is een volgende eigenaar verzekerd van een gegarandeerde waarde.

Genuine Volvo Service

Genuine Volvo Service

Laat uw truck onderhouden door zeer ervaren monteurs in een moderne werkplaats met de juiste hulpmiddelen en onderdelen.

Genuine Volvo Service

Laat uw truck en trailer onderhouden door zeer ervaren techniekers in een moderne werkplaats met de juiste hulpmiddelen en onderdelen.

Lees meer over Trailer Service