Trucks

×

Maximale beschikbaarheid van uw banden 

BANDENDIENSTEN

Met Bandendiensten gaan uw banden zo lang mogelijk mee voor een maximale tijd op de weg. Door geavanceerde real-time monitoring van uw banden kunt u problemen voorspellen en voorkomen. Deze ultramoderne serviceprocedure houdt uw truck en banden in topconditie terwijl de tijd in de werkplaats minimaal is. En niet in de laatste plaats zorgt deze service voor een optimale bandenefficiëntie.

Waarschuwingssysteem voor banden

Met deze online technologie houdt u constant de banden van de truck en de trailer in de gaten. Sensoren in de wielen registreren 24 uur per dag de druk en de temperatuur, en sturen de gegevens door naar zowel de chauffeur als het kantoor.

Eén stop met gestroomlijnde service

Onze gestroomlijnde service op één plek omvat een uitvoerige conditiecontrole van uw truck en banden in één snelle procedure. We bieden onderhoud van hoge kwaliteit waardoor u zo min mogelijk tijd in de werkplaats doorbrengt en minder servicebeurten nodig heeft.

Profielscan van 7 seconden

Deze unieke lasertechnologie toont in een ommezien de exacte profieldiepte van al uw banden. Vier wielen worden in slechts zeven seconden gescand, met een verbluffende meetnauwkeurigheid tot een tiende millimeter.

Een uitgebreide conditiecontrole van uw truck en banden

Bandenservice

We helpen u bij het kiezen van de banden op basis van uw specifieke truck en activiteiten. Zo krijgt u de optimale bandenefficiëntie en een minimaal brandstofverbruik. We helpen ook bij het besparen op tijd en ruimte door uw banden in de zomer en winter op te slaan.

Goedgekeurd voor ADR-transporten

Als u gevaarlijke stoffen vervoert, is het een veilig gevoel dat ons bandenwaarschuwingssysteem ATEX-gecertificeerd is en goedgekeurd voor ADR-transporten. Dit voegt een dimensie toe aan de veiligheid en de aandacht voor het milieu binnen de transportsector.

Bespaar op tijd, banden en geld

Besparen op tijd door onderhoud

Onderhoud op één plek resulteert in minder bezoeken aan de werkplaats en besparing van kostbare tijd. Dat geldt ook voor onze efficiënte, ultramoderne onderhoudsmethode.

Een truck in topconditie

De prestaties en de waarde van uw truck zijn gewaarborgd dankzij ons onderhoud van hoge kwaliteit. De uptime van de truck neemt toe en uw activiteiten verlopen veiliger.

Lagere kosten voor banden en brandstof

Met de juiste banden, preventief onderhoud en een correcte wieluitlijning maximaliseert u de brandstofefficiëntie en de levensduur van het bandprofiel.

Gemak en minder administratie

Met slechts één bezoek aan de werkplaats, één telefoonnummer voor contact en één rekening wordt het onderhoud veel makkelijker en efficiënter.

Minder kans op vervelende verrassingen

Ons preventieve onderhoud neemt risico's weg voordat ze problemen worden. Dit vermindert de kans op uitval, reparaties en onverwachte kosten.

Verbeterde kostenbeheersing

Uw bedrijfskosten worden beter voorspelbaar. U betaalt een vaste prijs per kilometer en dankzij ons preventieve onderhoud is het risico op onvoorziene reparaties gering.

Genuine Volvo Service

Laat uw truck onderhouden door zeer ervaren monteurs in een moderne werkplaats met de juiste hulpmiddelen en onderdelen.

Genuine Volvo Service

Laat uw truck onderhouden door zeer ervaren technieker in een moderne werkplaats met de juiste hulpmiddelen en onderdelen.

Meer informatie over Banden diensten