Volvo Trucks

België

×

Volvo Reman

Gereviseerde truckonderdelen

Krijg de vertrouwde werking van nieuwe originele Volvo onderdelen, maar tegen een lagere prijs en met minder impact op het milieu.

Betrouwbaar. Duurzaam. Betaalbaar.

Het is alleen Volvo als het voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard die u van ons verwacht. In elk detail. Verwacht niet minder van Volvo Reman. Het zijn originele Volvo onderdelen die volledig zijn gereviseerd en worden aangeboden voor een scherpe prijs. In feite is de kwaliteit precies hetzelfde als van een gloednieuw onderdeel. Er wordt geen compromis gemaakt op het prestatievermogen, wel is er een verminderde impact op het milieu. En krijgt het ook de ondersteuning van exact dezelfde garantie.

Eigenschappen en voordelen

  • Een meer kosteneffectieve optie, met gemiddelde tot 30% lager dan hetzelfde nieuwe alternatief
  • Altijd up-to-date met de laatste technische specificaties
  • Dezelfde garantievoorwaarden als voor nieuwe originele Volvo-onderdelen
  • Minder tijd nodig in de werkplaats dan bij een reparatie
  • Dezelfde hoge kwaliteit en prestaties als een nieuw onderdeel  maar met een lagere prijs
  • Minder impact op het milieu

Bekijk hoe ingeleverde kernen Volvo Reman-onderdelen worden

Bekijk hoe ingeleverde kernen dankzij het revisieproces een nieuw leven krijgen als Volvo Reman-onderdelen. 

Getest. En opnieuw getest.

Kwaliteitsgarantie begint op het moment dat een versleten onderdeel aan ons wordt geretourneerd. Eerst worden alle componenten gedemonteerd, gereinigd en geïnspecteerd. Lagers, afdichtingen, borstels en dergelijke worden vervangen door gloednieuwe originele Volvo onderdelen. Componenten worden gereviseerd om aan de technische eisen te voldoen en opgewaardeerd naar de nieuwste specificaties. Daarna testen we alle Volvo Reman onderdelen opnieuw voordat ze de fabriek verlaten. Ten slotte worden de onderdelen door Volvo techniekers in Volvo-werkplaatsen in uw truck geplaatst. 

 

Door onze onderdelen te reviseren zorgen wij ervoor dat het volledige onderdeel opnieuw voldoet aan de Volvo standaarden. Hierdoor is Volvo Reman veiliger en gaat het langer mee dan een reparatie, waarbij enkel het defecte component werd vervangen. Onze Volvo Reman onderdelen kunnen efficiënt worden geïnstalleerd, hierdoor minimaliseren we de 'downtime' van uw truck.

 

De onderdelen die u nodig heeft

Ons assortiment Volvo Reman onderdelen is een van de meest uitgebreide op de markt. U vindt er alles: van injectoren, regeleenheden en koppelingssets, tot motoren, versnellingsbakken, turbocompressors en dieseldeeltjesfilters (DPF); voor een aantrekkelijke prijs en met een kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

 

De juiste keuze voor het milieu

In vergelijking met de productie van nieuwe onderdelen kost de revisie van versleten onderdelen tot 85% minder materiaal en tot 80% minder energie. Een keuze voor Volvo Reman betekent dus niet alleen de juiste keuze voor uw truck, maar ook voor het milieu.

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.