Volvo Trucks

België

×

Volvo Reman

Gereviseerde truckonderdelen

Krijg de vertrouwde werking van originele Volvo onderdelen, maar tegen een lagere prijs en met minder impact op het milieu.

Betrouwbaar. Duurzaam. Betaalbaar.

Het is alleen Volvo als het voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard die u van ons verwacht. In elk detail. Verwacht niet minder van Volvo Reman. Het zijn originele Volvo onderdelen die volledig zijn gereviseerd en worden aangeboden voor een scherpe prijs. In feite is de kwaliteit precies hetzelfde als van een gloednieuw onderdeel. En krijgt het ook de ondersteuning van exact dezelfde garantie.

Eigenschappen en voordelen

  • Goedkoper dan nieuwe onderdelen
  • Altijd up-to-date met de laatste technische specificaties
  • Dezelfde garantievoorwaarden als voor originele Volvo-onderdelen
  • Minder tijd nodig in de werkplaats dan bij een reparatie
  • Dezelfde hoge kwaliteit en prestaties als een nieuw onderdeel
  • Minder impact op het milieu

Bekijk hoe ingeleverde kernen Volvo Reman-onderdelen worden

Bekijk hoe ingeleverde kernen dankzij het revisieproces een nieuw leven krijgen als Volvo Reman-onderdelen. 

De juiste keuze voor het milieu

In vergelijking met de productie van nieuwe onderdelen kost de revisie van versleten onderdelen tot 85% minder materiaal en tot 80% minder energie. Een keuze voor Volvo Reman betekent dus niet alleen de juiste keuze voor uw truck, maar ook voor het milieu.

De onderdelen die u nodig heeft

Ons assortiment Volvo Reman onderdelen is een van de meest uitgebreide op de markt. U vindt er alles: van injectoren, regeleenheden en koppelingssets, tot motoren, versnellingsbakken, turbocompressors en dieseldeeltjesfilters (DPF); voor een aantrekkelijke prijs en met een kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Getest. En opnieuw getest.

Kwaliteitsgarantie begint op het moment dat een versleten onderdeel aan ons wordt geretourneerd. Eerst worden alle componenten gedemonteerd, gereinigd en geïnspecteerd. Lagers, afdichtingen, borstels en dergelijke worden vervangen door gloednieuwe originele Volvo onderdelen. Componenten worden gereviseerd om aan de technische eisen te voldoen en opgewaardeerd naar de nieuwste specificaties. Daarna testen we alle Volvo Reman onderdelen opnieuw voordat ze de fabriek verlaten. Ten slotte worden de onderdelen door Volvo techniekers in Volvo-werkplaatsen in uw truck geplaatst. 

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.