Trucks

×

My Truck-app

Krijgt met de My Truck-app op afstand toegang tot uw Volvo-truck.

Welkom in uw nieuwe cabine
 

Met de My Truck app heeft u op afstand en met één vinger toegang tot uw Volvo-truck. U kunt het dashboard controleren, het gewenste cabineklimaat instellen, de vergrendelstatus van het portier controleren en reageren op alarmen: waar u ook bent. De app is beschikbaar voor de Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX. Volgens ons kan het verbeteren van uw dagelijkse werkzaamheden niet makkelijker.

Voordelen van My Truck

Eenvoudigere planning
 

U kunt het peil van de brandstof, motorolie, koelvloeistof en andere wisservloeistoffen controleren, en de status van de accu en diverse lampen. Zo kunt u de truck beter voorbereiden voor een trip en uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger plannen.

Meer comfort
 

U kunt de standkachel en de koeler in de cabine instellen en programmeren, zodat u altijd het perfecte klimaat heeft voor een comfortabele reis.

Betere beveiliging
 

U kunt de status van de portiervergrendeling controleren en pushberichten ontvangen wanneer het alarm afgaat. Hiermee wordt de veiligheid van de truck verbeterd en weet u het meteen als er iets aan de hand is.

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen.

Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.