Trucks

My Truck-app

Krijg met de My Truck-app op afstand toegang tot uw Volvo-truck.

Welkom in uw nieuwe cabine


Met de My Truck-app is uw Volvo-truck altijd binnen handbereik, waar u ook bent. Met één simpele klik geeft de app de bijgewerkte status van het dashboard van uw truck weer, wat de dagelijkse inspectie vereenvoudigt. Met My Truck krijgt u vanaf uw apparaat ook externe toegang tot de functie 'Parkeerklimaat', evenals 'Ready to Run'-timers voor uw elektrische truck om vanaf de start maximale prestaties te garanderen.

Voordelen van My Truck

Eenvoudigere planning

U kunt het peil van de brandstof, motorolie, koelvloeistof en andere wisservloeistoffen controleren, en de status van diverse lampen. Dit verbetert de voorbereiding van de truck voor een trip en maakt het eenvoudiger om uw dagelijkse werkzaamheden te plannen.

Voor elektrische voertuigen kunt u het laadniveau, laadstatussen en meldingen controleren en timers instellen voor de voorbereiding van de batterij, om optimale prestaties te garanderen en de staat van de batterij te behouden. 

Meer comfort

U kunt de standkachel en de koeler van de truck instellen en programmeren, zodat u altijd het perfecte klimaat heeft voor een comfortabele reis.

Betere beveiliging 

U kunt de status van de portiervergrendeling controleren en pushberichten ontvangen wanneer het alarm afgaat. Hiermee wordt de veiligheid van de truck verbeterd en weet u het meteen als er iets aan de hand is.

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen.

Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.