Trucks

Dynafleet

Precisie in uw beslissingen - dat is waar het bij Dynafleet om draait. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw chauffeurs, voertuigen en bedrijfsmiddelen zien, compleet met uitgebreide gegevens voor planning en analyse. En Dynafleet geeft duidelijk aan welke gebieden aandacht nodig hebben. Klaar om aan de slag te gaan?

Dynafleet-services
 

Elke combinatie van Dynafleet-services kan worden geactiveerd. Elke service is beschikbaar tegen een vast maandelijks bedrag, inclusief roaming voor internationale communicatie. En Dynafleet is op elk apparaat toegankelijk via Volvo Connect, de interface voor al uw digitale services.

Systeemintegratie

Voor extra flexibiliteit kunt u Volvo Connect- en Dynafleet-services integreren in uw bestaande IT-infrastructuur. Dit betekent dat uw wagenparkgegevens kunnen worden gebruikt om andere toepassingen van derden te verbeteren, van planning tot loonadministratie, waardoor uw wagenparkbeheer een nieuw niveau van efficiëntie krijgt.

Company Card-hosting

Vraag uw plaatselijke dealer om uw Company Card online te hosten. Dat is een veilige manier om tachograafgegevens op te slaan en op afstand te downloaden, zodat u de activiteiten van uw chauffeurs gemakkelijk kunt volgen, zoals vereist door de wetgeving.

Het perfecte pakket

Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan u helpen bij het vinden van het Dynafleet-pakket dat het beste bij u en uw bedrijf past.