Volvo Trucks

België

×
Blijf op de hoogte met Dynafleet

Dynafleet

Fleet management

Precisie in uw beslissingen. Daar draait het allemaal om bij Dynafleet. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw chauffeurs, trucks en bedrijfsmiddelen zien, compleet met uitgebreide gegevens voor planning en analyse. En Dynafleet geeft duidelijk aan welke gebieden aandacht nodig hebben. Klaar om aan de slag te gaan?

Dynafleet Fuel & Environment

Welke chauffeur rijdt het zuinigst? En wie heeft training en ondersteuning nodig? De service Dynafleet Fuel & Environment bespaart veel tijd bij het analyseren van de voertuig- en chauffeursgegevens, De service geeft aan waar verbeteringen mogelijk zijn en houdt tegelijkertijd uw CO2-emissies bij.

Begin te besparen met Fuel & Environment

Dynafleet Driver Times

Dynafleet helpt u voortdurend op de hoogte te blijven van de chauffeursactiviteiten. Zie welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht. Krijg proactief waarschuwingen om te voorkomen dat u de rijtijdenwet overtreedt. En beperk administratietijd door tachograafgegevens automatisch te downloaden.

Lees meer over Driver Times

Dynafleet Positioning

Geen telefoontjes of giswerk meer. De dienst Positioning vertelt u precies wat u moet weten. Van de positie van de truck (op straatniveau) tot gedetailleerde informatie over de chauffeur, de snelheid van de truck, de lading en het type voertuig. Gebruik deze dienst ook voor een betere planning en navigatie en zo een winstgevendere bedrijfsvoering.

Ontdek de service Positioning

Dynafleet Messaging

Messaging biedt de zekerheid dat het bureau altijd contact kan opnemen met de truck. Snel, veilig en kostenefficiënt. De dienst voorkomt dure misverstanden en geeft de chauffeurs de nodige informatie voor een betere besluitvorming onderweg. U kunt zoveel communiceren als u wilt; ongeacht de locatie van de truck.

Ontdek de service Messaging

Dynafleet-app – Direct toegang tot uw wagenpark

Dynafleet-app – Direct toegang tot uw wagenpark

Houd uw kritische gegevens in de gaten. Download de Dynafleet-app en krijg direct toegang tot informatie over uw wagenpark, brandstof en chauffeurs, op uw smartphone of tablet.

Meer informatie

Dynafleet Vehicle Status

Krijg controle over uw uptime. Met Vehicle Status kunt u op kantoor de status bekijken van de waarschuwings- en alarmlampjes op het dashboard van het voertuig. U ontvangt informatie op voertuig- en wagenparkniveau. Zo kunt u plannen en het onderhoud op de korte en lange termijn beheren.

Ontdek de Dynafleet Vehicle Status-service

Dynafleet Safety

Dynafleet Safety

Hard remmen en interventie door het Active Safety-systeem van de truck kan wijzen op een problematische verkeerssituatie. Dynafleet Safety helpt u om deze situaties te herkennen. En omdat veilig rijden over het algemeen een lager brandstofverbruik en minder slijtage betekent, biedt deze service veel voordelen.

Meer informatie

Data Access

Data Access

Gebruikt u al een ander platform dan Dynafleet voor uw wagenparkbeheer? Bekijk dan de mogelijkheden van de Data Access-service. Daarmee kunt u voertuiggegevens van uw Volvo-trucks delen met andere systemen voor wagenparkbeheer. Op basis van de open rFMS-standaard biedt Data Access de flexibiliteit om efficiënt samen te werken met andere platforms voor wagenparkbeheer.

Meer informatie

Dynafleet instructievideo's

Dynafleet instructievideo's

Kijk in de korte, overzichtelijke filmpjes hoe gemakkelijk u met Dynafleet kunt werken.

Zo werkt het

Een compleet systeem, voor elk platform

Dynafleet biedt u toegang tot unieke en zeer nuttige informatie over uw Volvo-truck. Maar Dynafleet kan ook worden ingebouwd in elk ander truckmerk, waardoor u eenvoudig een gemengd wagenpark kunt beheren.

Als u al een ander platform gebruikt voor uw wagenparkbeheer, bieden we de Data Access-service. Hiermee kunt u de voertuiggegevens van uw Volvo-truck overzetten naar uw wagenparkbeheersysteem.

Lees meer over Data Access

Eenvoudig te monteren

De Dynafleet-hardware wordt af fabriek geïnstalleerd of kan achteraf worden ingebouwd door uw Volvo Trucks-dealer. Aanvullende software is niet nodig. Meld u simpelweg aan bij de Dynafleet-webportal voor toegang tot de gegevens over uw wagenpark. Of maak gebruik van uw smartphone of tablet om overal updates te kunnen ontvangen.

Informatie en opslag

Informatie over het voertuig en de chauffeur wordt naar de database van Dynafleet verzonden. Hier wordt de informatie geanalyseerd en in overzichtelijke rapporten aan u gepresenteerd. Uw bureau en uw chauffeur kunnen communiceren via tekstberichten. Het is ook mogelijk om uw bestel- of factureringssystemen in Dynafleet te integreren.

Het perfecte pakket

Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan u helpen bij het vinden van het Dynafleet-pakket dat het beste bij u en uw bedrijf past.