Volvo Trucks

België

×
Blijf op de hoogte met Dynafleet

Dynafleet

Fleet management

Precisie in uw beslissingen. Daar draait het allemaal om bij Dynafleet. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw chauffeurs, trucks en bedrijfsmiddelen zien, compleet met uitgebreide gegevens voor planning en analyse. En Dynafleet geeft duidelijk aan welke gebieden aandacht nodig hebben. Klaar om aan de slag te gaan?

Press Release

Zo werkt het

Een compleet systeem, voor elk platform

Dynafleet biedt u toegang tot unieke en zeer nuttige informatie over uw Volvo-truck. Maar Dynafleet kan ook worden ingebouwd in elk ander truckmerk, waardoor u eenvoudig een gemengd wagenpark kunt beheren.

Als u al een ander platform gebruikt voor uw wagenparkbeheer, bieden we de Data Access-service. Hiermee kunt u de voertuiggegevens van uw Volvo-truck overzetten naar uw wagenparkbeheersysteem.

Lees meer over Data Access

Eenvoudig te monteren

De Dynafleet-hardware wordt af fabriek geïnstalleerd of kan achteraf worden ingebouwd door uw Volvo Trucks-dealer. Aanvullende software is niet nodig. Meld u simpelweg aan bij de Dynafleet-webportal voor toegang tot de gegevens over uw wagenpark. Of maak gebruik van uw smartphone of tablet om overal updates te kunnen ontvangen.

Informatie en opslag

Informatie over het voertuig en de chauffeur wordt naar de database van Dynafleet verzonden. Hier wordt de informatie geanalyseerd en in overzichtelijke rapporten aan u gepresenteerd. Uw bureau en uw chauffeur kunnen communiceren via tekstberichten. Het is ook mogelijk om uw bestel- of factureringssystemen in Dynafleet te integreren.

Het perfecte pakket

Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan u helpen bij het vinden van het Dynafleet-pakket dat het beste bij u en uw bedrijf past.