Trucks

ELKE TRUCK. 100% ELEKTRISCH.

Speciaal ontworpen elektrische trucks. Op weg naar nulemissie.

Uw elektrische truck binnen handbereik 

Vindt u de omschakeling naar elektromobiliteit een grote stap? We staan voor u klaar om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen: we helpen u de meest geschikte e-truck te kiezen en beantwoorden al uw vragen over opladen, rijbereik en stipte leveringen. 

Of u nu in de stad levert of transport tussen steden verzorgt, we stellen u een elektrische transportoplossing voor die geen gram CO2-uitstoot. We zijn een betrouwbare partner die alles doet voor een succesvolle omschakeling en die u helpt met een lagere CO2-uitstoot.

  • Jarenlange praktijkervaring in elektromobiliteit.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw behoeften in elektromobiliteit.
  • Flexibele en betrouwbare voertuigen met Volvo-financiering
  • Begeleiding voor de meest geschikte oplaadopties
  • Routeplanning en grote inspanningen voor een maximale beschikbaarheid
  • Digitaal wagenparkbeheer en milieurapporten

Kies voor elektrisch in slechts vier stappen

We maken uw zoektocht naar de meest geschikte e-truck eenvoudig. Op basis van uw doelstellingen, behoeften en routines helpen we u de meest geschikte elektrische transportoplossing te kiezen. We bepalen de beste laadoptie en bezorgen u de juiste voertuigen en diensten. Daarbij kijken we niet alleen naar uw eisen op het vlak van productiviteit en prestaties, maar ook naar uw dagelijkse planning en bedrijfsadministratie.

Een betrouwbare oplossing. Toegewijde ondersteuning

De elektrische voertuigen zijn gebouwd op een bewezen en flexibel platform. Bovendien geldt ons Volvo Gold-servicecontract voor het volledige voertuig en krijgt u alles wat u nodig hebt om het risico op ongeplande stilstand tot een minimum te beperken. We bieden ook diensten aan om het rijbereik voor uw transportopdrachten te optimaliseren, alsook digitale tools voor wagenparkbeheer en ondersteuning voor de bestuurder om het voertuig optimaal te benutten.

De stap naar elektrisch rijden maken? Contacteer onze Electromobility Manager

Hugo Seghers

Neem nu contact op

Ons volledige elektrische aanbod. Uw vrachtwagen staat klaar.

We kozen voor elektrisch

 

De leerervaring bij Volvo zal waardevol zijn wanneer we het elektrisch aanbod verder uitbreiden.

Ga ook voor elektrisch in 4 stappen

Met Volvo stapt u heel eenvoudig over naar elektromobiliteit. De afgelopen jaren hebben we verschillende bedrijven geholpen met hun elektrische transportoplossingen.

1. Waarom zou u kiezen voor elektromobiliteit?

Misschien wilt u uw concurrenten een stap voor blijven of voldoen aan de duurzaamheidseisen van klanten? We helpen u graag met het opstellen van uw businesscase. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw bedrijfsactiviteiten, doelen en ambities. Er is geen beter moment om over te stappen naar elektrisch transport dan nu.

2. Vertel ons precies wat u zoekt

Samen brengen we uw operationele vereisten in kaart en bepalen we uw variabele factoren zoals energieverbruik, laadvermogen, werkuren en mogelijke laadtijden. Daarna werken we de ideale transportoplossing voor u uit.

3. Samen zoeken we de ideale oplossing ...

Op basis van uw bedrijfsvoering stellen we een oplossing voor die perfect bij u past: van volledige elektrische voertuigen tot laadschema's en -apparatuur tot diensten voor een maximaal rijbereik en stipte leveringen

4. … en dan is het tijd voor levering!

We stellen specificaties op, assembleren en leveren uw volledige e-truck met opbouw. We helpen ook met laadschema's en -apparatuur. Samen zorgen we voor de nodige ondersteuning zoals afgesproken, en dan is het uw beurt.

Klaar voor de laatste stap naar uw elektrische vrachtwagen? Contacteer onze elektromobility manager

Hugo Seghers

Contacteer

Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer

Veelgestelde vragen over elektromobiliteit

Onze elektrische ondersteuningsdiensten

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem op maak een afspraak bij u in het bedrijf.