Trucks

Verkoop nieuwe Volvo trucks is gestart!

Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

Volvo FH – de ultieme ervaring voor internationaal transport

Voor het leven onderweg heeft u een truck nodig waarmee u veilig en comfortabel lange ritten kunt maken. De Volvo FH is een icoon voor internationaal transport dat uw beschikbaarheid en brandstofefficiency optimaliseert en u een unieke chauffeursomgeving biedt. De Volvo FH is, simpel gezegd, beter dan ooit.

Maximaal rendement

Haal alles uit uw brandstof

Vermogen afgestemd op uw opdrachten

Alles over de aandrijflijnen van de Volvo FH

De volgende stap in de evolutie

De steeds veranderende constante in het internationaal transport

Overzicht van de Volvo FH

Motorvermogen: 420–540 pk
Vijf cabineformaten
Diesel, biodiesel, HVO, LNG en Elektrisch
Trekker of vrachtwagen
Gedetailleerde info in specificaties

Afgestemd op uw productiviteit

Een chassis gemaakt voor uw werk

Uitgebreide reeks services

Haal nog meer uit uw werkzaamheden

Bekijk een overzicht van de Volvo FH in de interactieve brochure

Cabineopties voor de Volvo FH

Belangrijkste troeven van de Volvo FH

Wat zegt men over de Volvo FH?

We kochten onze eerste Volvo-trucks aan het begin van de jaren tachtig; twee Volvo-trucks waarin ik zelf reed. We kozen voor Volvo vanwege de goede kwaliteit en we waren zeer tevreden over de prestaties van trucks. Volvo maakt nu een onderdeel uit van onze traditie.

Services die uw bedrijf ondersteunen

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Veelgestelde vragen over de Volvo FH

De meeste van onze klanten die rijden op internationale transporten kiezen voor Volvo FH, maar de truck is ook populair voor het vervoeren van boomstammen en voor bouwtransporten. De Volvo FH is een uitstekende keuze voor veeleisende opdrachten waarbij u een krachtige aandrijflijn nodig heeft. Bovendien zult u de ruime comfortabele cabine op prijs stellen.

Als u wilt, kunt u uw Volvo FH aanschaffen met een robuust tandemstel. Dit biedt een geweldige combinatie van laadvermogen, tractie en brandstofefficiëntie, vooral met de liftbare tandemas. Hiermee brengt u het ver onder zware omstandigheden. Maar als u echt een aangedreven vooras nodig heeft, raden we aan de Volvo FMX eens nader te bekijken.

Dat hangt ervan af hoe lang u bent. Onze Globetrotter-cabine biedt een maximale stahoogte van 205 cm, maar als ruimte uw prioriteit heeft, kunt u kiezen voor de Globetrotter XL of de Globetrotter XXL-cabine. Ze bieden allebei een stahoogte van 220 cm. De laatste is voorzien van een breder bed en is onze ruimste keuze.

Comfortabel. U heeft veel ruimte, een comfortabel bed en een aangenaam klimaat, ongeacht de buitentemperatuur. Zelfs als u veel stroomverbruikende apparatuur inschakelt, hoeft u zich de volgende ochtend geen zorgen te maken over de toestand van de batterij, want de Volvo FH is leverbaar met dubbele batterijen en afzonderlijke circuits voor verblijfsfuncties en de motor.

Ja, dat kan! Al onze D13-motoren kunnen rijden op HVO en sommige op biodiesel. Bovendien bieden we twee motoren aan die op vloeibaar aardgas (LNG) of bio-LNG kunnen rijden, wat uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint.

BEKIJK DE VOLVO FH VAN DICHTBIJ BIJ UW DEALER

Vragen? Wilt u met iemand praten over uw toekomstige truck? Of bent u al klaar voor een upgrade naar de nieuwe Volvo FH?