Trucks

Verkoop nieuwe Volvo trucks is gestart!

Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

Volvo FH16 – perfecte balans tussen vermogen en comfort

Wanneer uw leven onderweg alleen maar het beste vereist. De Volvo FH16 geeft u het vermogen dat nodig is om efficiënt te werken, en een comfortniveau dat het allemaal minder inspannend maakt. Dit is een icoon van de truckbranche en een betrouwbaar hulpmiddel, en is nu beter dan ooit. Indien nodig kan de truck een combinatiegewicht tot 325 ton aan.

Compromisloos comfort

Waarom genoegen nemen met minder dan het beste?

Vermogen afgestemd op uw opdrachten

Aandrijflijnen met max. 750 pk tot uw beschikking

De kracht van evolutie

De volgende stappen in vermogen en betrouwbaarheid

Specificaties

Motorvermogen: 550–750 pk
Vijf cabineformaten
Diesel en HVO
Trekker of vrachtwagen

Afgestemd op uw productiviteit

Een chassis gemaakt voor uw werk

Uitgebreide reeks services

Optimaliseer uw werkzaamheden nog verder

Bekijk een overzicht van de Volvo FH16 in de interactieve brochure

Cabineopties voor de Volvo FH16

Belangrijkste features van de Volvo FH16

Wat zegt men over de Volvo FH16?

Door de bijna 50 jaar samenwerking met Volvo hebben we successen kunnen boeken. Ik bezit een perfecte houttruck. Als God een nog betere kon maken, dan hield-ie die voor zichzelf.

Services die uw bedrijf ondersteunen

ACCESSOIRES VOOR UW TRUCK

Personaliseer uw truck

Veelgestelde vragen over de Volvo FH16

Het vermogen en de capaciteit om extreem zware ladingen te vervoeren heeft de Volvo FH16 populair gemaakt voor bomen- en houttransport, mijnbouw en zwaar transport. Maar hij kan ook worden geconfigureerd als een snelle, comfortabele vrachtwagen voor langeafstandstransport, om maar een voorbeeld te noemen.

Voor echt zware omstandigheden waarbij aandrijving op alle wielen nodig is, raden we de Volvo FMX aan. U kunt uw Volvo FH16 ook krijgen met een robuuste bogie met tandemstel, die een geweldige combinatie biedt van laadvermogen, tractie en brandstofefficiëntie.

Dat hangt ervan af hoe lang u bent. Onze Globetrotter cabine biedt een maximale stahoogte van 205 cm, maar als ruimte uw prioriteit heeft, kunt u kiezen voor de Globetrotter XL of de Globetrotter XXL cabine. Ze bieden allebei een stahoogte van 220 cm. De laatste is voorzien van een breder bed en is onze ruimste keuze.

Het is een van de meest comfortabele trucks die er zijn. U heeft veel ruimte, een comfortabel bed en een aangenaam klimaat, ongeacht de buitentemperatuur. Zelfs als u veel stroomverbruikende apparatuur inschakelt, hoeft u zich de volgende ochtend geen zorgen te maken over de toestand van de batterij, want de Volvo FH16 is leverbaar met dubbele batterijen en afzonderlijke circuits voor verblijfsfuncties en de motor.

Ja, dat kan! Al onze D16 motoren kunnen rijden op HVO en sommige op biodiesel. Afhankelijk van uw keuze kunt u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen.

BEKIJK DE VOLVO FH16 VAN DICHTBIJ BIJ UW DEALER

Vragen? Wilt u met iemand praten over uw toekomstige truck? Of bent u al klaar voor een upgrade naar de nieuwe Volvo FH16?