Trucks

Verkoop nieuwe Volvo trucks is gestart!

Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

De Volvo FM - uw mobiele kantoor

Een druk schema vraagt om de juiste hulpmiddelen zodat u uw dagelijkse leven nog soepeler kunt laten verlopen. De Volvo FM is de werkplek voor actieve chauffeurs waar uitstekend comfort wordt gecombineerd met flexibiliteit, gemak en uitstekend zicht. Bestel uw truck - afgestemd op uw werkdag.

Op maat voor u

Uw Volvo FM gebouwd voor uw behoeften

Vermogen afgestemd op uw opdrachten

De details over de Volvo FM-aandrijflijnen

De volgende stap in de evolutie

Een nieuw, modern profiel, beter in vorm dan ooit

Beknopte info over de Volvo FM

Motorvermogen: 330–500 pk
Zes cabineformaten
Diesel, biodiesel, HVO, LNG en Electric
Trekker of vrachtwagen
Gedetailleerde info in specificaties

Afgestemd op uw productiviteit

Een chassis gemaakt voor uw werk

Uitgebreide reeks services

Haal nog meer uit uw werkzaamheden

Bekijk een overzicht van de Volvo FM in de interactieve brochure

Cabineopties voor de Volvo FM

Belangrijkste features van de Volvo FM

Wat zegt men over de Volvo FM?

We zijn nu helemaal overgestapt op Volvo Trucks, omdat we het gevoel hebben dat hun kernwaarden nauw verwant zijn aan de onze.

Services die uw bedrijf ondersteunen

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Veelgestelde vragen over Volvo FM

Veelgestelde vragen over Volvo FM

De truck kan op maat worden gemaakt voor een breed scala aan transportopdrachten. Er is niet alleen een groot aantal keuzes voor cabines en aandrijflijnen, maar het chassis kan ook worden geoptimaliseerd voor transport in stedelijke omgevingen, zeecontainervervoer, bulk- en bouwtransport. De nieuwe Volvo FM cabine biedt een eersteklas comfort voor regionaal en internationaal transport en in- en uitstappen gaat moeiteloos.

Desgewenst kunt u uw Volvo FM voorzien van een robuust tandemstel. Dit biedt een geweldige combinatie van laadvermogen, tractie en brandstofefficiëntie; vooral met de liftbare tandemas. Hiermee brengt u het ver onder zware omstandigheden. Maar als u echt een aangedreven vooras nodig heeft, raden we aan de Volvo FMX eens nader te bekijken.

Het hangt af van welke versie u kiest. De dagcabines zijn zo ontworpen dat u voldoende ruimte heeft om te rijden en uw opdrachten te regelen, terwijl tegelijk de lengte van de laadbak wordt geoptimaliseerd. De slaapcabines en de Globetrotter cabine bieden voldoende ruimte en veel comfort voor overnachtingen.

De Volvo FM biedt een handige instap wat geweldig is als u vaak moet in- en uitstappen. U zit ook dicht bij de grond met een zeer goed zich direct rondom de truck. In de Volvo FH cabine zit u hoger en heeft u meer ruimte en een vlakke vloer. De keuze is aan u en hangt samen met uw prioriteiten.

Ja, dat kan! Al onze D11 en D13 motoren kunnen rijden op HVO en sommige op biodiesel. Bovendien bieden we twee motoren aan die op vloeibaar aardgas (LNG) of bio-LNG kunnen rijden, wat uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint.

Bekijk de Volvo FM van dichtbij bij uw dealer

Vragen? Wilt u met iemand praten over uw toekomstige truck? Of bent u klaar om te upgraden naar de nieuwe Volvo FM?