Trucks

Verkoop nieuwe Volvo trucks is gestart!

Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

De Volvo FMX levert altijd, op verharde wegen en in ruw terrein

Sommige opdrachten moeten soepel verlopen, zelfs onder uitdagende omstandigheden. De Volvo FMX is de meest robuuste bouwtruck van Volvo Trucks tot dusver. De FMX kan de moeilijkste opdrachten eenvoudig aan, of er nu een weg is of niet. Pas de truck aan voor uw behoeften en de omstandigheden waarmee u te maken heeft. 

Off-road rijden

Laat het terrein u niet stoppen

Vermogen afgestemd op uw opdrachten

Details over de aandrijflijn van de Volvo FMX

De volgende stap in de evolutie

Geavanceerder en overtuigender dan ooit

Overzicht van de Volvo FMX

Motorvermogen: 330–540 pk
Zes cabineformaten
Diesel, biodiesel, HVO en Elektrisch
Bodemvrijheid tot 300 mm
Gedetailleerde info in specificaties

Afgestemd op uw productiviteit

Een chassis gemaakt voor uw werk

Uitgebreide reeks services

Haal nog meer uit uw werkzaamheden

Bekijk een overzicht van de Volvo FMX in de interactieve brochure  

Cabineopties Volvo FMX

Belangrijkste features van de Volvo FMX

Wat zegt men over de Volvo FMX?

We weten nooit wat ons verderop te wachten staat. De aarde is in beweging en wat er op het ene moment uitziet als een weg, kan het volgende moment wat anders zijn.

Services die uw bedrijf ondersteunen

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Veelgestelde vragen over de Volvo FMX

Al onze trucks worden gebouwd met componenten van hoge kwaliteit zodat we u een efficiënte en duurzame truck kunnen bieden, die is geoptimaliseerd voor uw gebruik. Bovendien heeft de Volvo FMX een cabine exterieur dat zware omstandigheden aankan zonder beschadigd te raken. Het robuuste front met een steile oploophoek, de beschermingsplaat en de stalen bumper die de koplampen en andere componenten beschermen, zijn slechts enkele voorbeelden. De grote bodemvrijheid en stevige asinstallaties zijn andere voorbeelden. Al met al zijn deze moeilijk te evenaren.

Natuurlijk kan dat. U kunt de truck krijgen met één, twee of drie aangedreven assen. Dat houdt in dat de truck leverbaar is in een 4×4- of 6×6-configuratie. Bovendien is de truck leverbaar in een 8×6 combinatie als u zware ladingen onder moeilijke omstandigheden moet vervoeren. Heeft u meer laadvermogen nodig, dan is een combinatie van 10×4 en 10×6 beschikbaar.

Dit hangt af van welke uitvoering u kiest. Maar over het algemeen zijn de cabines ruimer dan op de vorige Volvo FMX. De dagcabine is zo ontworpen dat u voldoende ruimte heeft om te rijden en uw opdrachten te regelen, terwijl tegelijk de lengte van de laadbak wordt geoptimaliseerd. De slaapcabine en de Globetrotter cabine bieden voldoende ruimte en veel comfort voor overnachtingen.

Ja, dat kan! Al onze D11 en D13 motoren kunnen rijden op HVO en sommige op biodiesel.

Bekijk de Volvo FMX van dichtbij bij uw dealer

Vragen? Wilt u met iemand praten over uw toekomstige truck? Of bent u al klaar voor een upgrade naar de nieuwe Volvo FMX?