Trucks

Afgestemd op het ritme van uw bedrijf

Volvo FLEXI Gold contract

Het Volvo Flexi Gold Contract is een servicecontract op basis van gebruik, waarbij maandelijkse kosten worden afgestemd op de daadwerkelijke gereden kilometers. Dit betekent dat u meer flexibiliteit heeft om uw activiteiten aan te passen aan de marktomstandigheden en de vraag.

Het Volvo Flexi Gold Contract is gebaseerd op realtime monitoring technologie. De geavanceerde telematicagateway in uw truck zorgt voor het aanleveren van de realtime gegevens zodat wij de toestand van uw truck kunnen controleren. De technologie stelt ons ook in staat om elke factuur te baseren op het werkelijk gereden aantal kilometers.

U betaalt wanneer u verdient
Wat het Volvo Flexi Gold Contract onderscheidt van andere servicecontracten, is de flexibele opzet. De maandelijkse kosten variëren, dankzij een variabele component die uw werkelijke rijgegevens bijhoudt. Bovendien is er een flexibiliteitspercentage van +/-20% procent voor uw geschatte jaarlijkse kilometrage. En u kunt erop vertrouwen dat aan het einde van het jaar geen kilometerrevisie plaatsvindt.

Voordelen

  • Het contract is gebaseerd op gebruik. Dit betekent dat zowel onderhoudsactiviteiten als maandelijkse kosten uw werkelijkekilometerstand volgen.
  • Verbetert uw cashflow doordat kosten en opbrengsten op elkaarworden afgestemd. Zelfs als uw bedrijf te maken heeft met belangrijke seizoensgebonden veranderingen.
  • Vermindert uw papierwerk.
  • Biedt flexibiliteit waardoor u toekomstige wijzigingenin de werkdruk gemakkelijker kunt verwerken.
  • Geeft gemoedsrust door uw uptime te beveiligen.
  • Verlaagt uw totale eigendomskosten met een aanbod voorcontractoplossingen op de lange termijn.

Onze servicecontracten - de details

Voorzieningen van het contractGOLD – FH/FMGOLD – FE/FLFLEXI GOLDBLUE
 Meer info
Meer infoMeer infoMeer info
Preventief onderhoud
Onderhoudsschema
Herstellingen aan de aandrijflijn 
Alle truckreparaties 
Verbinding op afstand met de werkplaats
Vervangende truck of financiële compensatie 
100% inzetbaarheid garantie 
Volvo Action Service On-Call  

* Volvo Action Service On-Call is standaard voor Volvo FH, Volvo FH16 en Volvo FM, optioneel voor Volvo FMX en niet van toepassing op Volvo FE of Volvo FL.

Kies het contract dat bij u past

Bel of ga naar uw lokale Volvo Trucks dealer. Hij neemt alle opties met u door voor het contract dat het beste bij uw behoeften aansluit.