Trucks

 

Volvo Uptime Care Contract

Volvo Uptime Care omvat Connected Service Planning: een geoptimaliseerd serviceschema dat mogelijk wordt gemaakt door een 24/7 satellietverbinding. Het voertuig verstuurt data met betrekking tot de werkelijke inzet en slijtage aan componenten aan de dealer. Die analyseert de data en volgt deze proactief op zodat we van ongeplande stops naar geplande stops gaan. Waar nodig wordt uw onderhoudsschema aangepast.

 

Voordelen van het Volvo Uptime Care Contract

 - Connected Service Planning

 - Servicesschema op maat

 - Opvolging voertuiggebruik

- Opvolging op afstand geselecteerde slijtagedelen

- Optioneel uit te breiden met Real Time Monitoring en/ of VAS Towing Assistance

Volvo Towing Assistance

Als er een ongeplande stop optreedt, is er 24/7 hulp beschikbaar in heel Europa. De chauffeur kan eenvoudig bellen of op de VAS-knop in de cabine drukken om direct in contact te komen met een operator die dezelfde taal spreekt. Met de steun van ons uitgebreide netwerk van sleeppartners en geautoriseerde werkplaatsen, krijgen we de truck zo snel mogelijk weer op de weg.

Real Time Monitoring

Tegenwoordig is elke Volvo truck uitgerust met de meest geavanceerde telematica- en diagnosesystemen beschikbaar op de markt. In combinatie met de nieuwste connectiviteitstechnologie kan Volvo Trucks kritieke componentgegevens op afstand en in real-time monitoren en analyseren, en voorspellen wanneer een storing zal optreden. De gegevens worden verzonden naar een Volvo Trucks International Uptime Center waar ze worden verwerkt en geanalyseerd. Eventuele waarschuwingen worden doorgegeven aan de eigen dealer, of via een nationaal Uptime Center, zodat zij preventieve actie kunnen ondernemen voordat er een storing optreedt. Momenteel is Real Time Monitoring als optie in het Volvo Gold Contract beschikbaar in België en de meeste Europese landen. 

Meer weten over volvo Uptime Care?

Bel of ga naar uw lokale Volvo Trucks dealer. Hij neemt alle opties met u door voor het contract dat het beste bij uw behoeften aansluit.